Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój synek się chyba masturbuje... Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Mój 240 miesieczny synus dotyka się w miejscach intymnych, kiedy myśli, że nie widzimy. Wczoraj wchodzę do jego pokoju, a on siedzi sobie przed komputerem i ogląda bajkę. Tylko jakaś dziwna ta bajka była, no nie wnikam, ale patrzę, a on ma rękę w spodniach i się dotyka po wiecie czym! Jestem w szoku, jak z nim o tym rozmawiać, żeby poskutkowało, bić po rękach, może kontrolować co ogląda, bo być może te bajki mają na niego taki wpływ. Któraś z Was miała podobnie? Proszę o porady.

Gość gość
Twoj syn juz jest dorosly, ma 20 lat, ma prawo walic sobie konia przy kreskowkach, nic ci do tego.

Gość gość
Twoje dziecko ma 240 miesięcy powiadasz? To raczej stary koń który wali gruchę bo nie ma dziewczyny. Radzę odłączyć internet.

Gość gość
Nie pozwalaj ogladac bajek, bo to od nich tak mu się robi, że ręką mu bezwiednie do majtek wchodzi

Gość gość
Poszukaj sobie na kafe były juz podobne tematy. dziewczyny opisywaly swoje historie i jak sobie z tym radzily.

Gość gość
Ja uważam ze powinnaś kontrolować co Twoje dziecko ogląda.. co za głupi tekst wogole ze "nie wnikasz" ?!

Gość gość
Ja uważam ze powinnaś kontrolować co Twoje dziecko ogląda.. co za głupi tekst wogole ze "nie wnikasz" ?!

Gość gość
Może warto jednak poczytać na temat fizjologii rozwoju dzieci zamiast robić z siebie idiotkę. To normalne i nie ma czym się szokować. Dzieci grzebią sobie w majtkach. W nosie też i nikogo to nie szokuje.

Gość gość
To powinnaś mu zawsze obciąć spiając nektar i nie ma problemu.

Gość gość
Mój też kilka razy dziennie i jak mu wstanie to spokój do nadtepnego razu po mężu chyba to ma,zdrowy chłop nic mu nie będzie poznaje swoje cialo