Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SYNOWA TEZ CZŁOWIEK temat w obronie synowych

Polecane posty

Gość gość

Często bezpodstawnie atakowanych przez teściowe którym w życiu nie wyszło w związku wiec uwieszaja się na synu a każda jego partnerkę traktują jak rywale i bezpardonowo zwalczają. W obronie synowych staje także dlatego ze tu na forum popularne jest stawanie po stronie synowych osób które nigdy nie znalazły się w podobnej sytuacji ze pokochał syna matki zaborczej i po prostu nie mają w tym doświadczenia a głos zabierają i jadą po synowych. Często są to córeczki mam które mają dobre teściowe lub wcale nie mają. Wypisuje tu zalety synowych

Gość gość
Wpisujcie *

Gość gość
Bardzo dobry temat. Np: -opiekuńcza w stosunku do dzieci; -optymistka; -kulturalna; -świadomie odżywiająca rodzinę (nie kupnym dziadostwem)

Gość gość
synowa też człowiek, kiedys umrze.

Gość gość
17:00 chyba jednak teściowa prędzej, chwała Bogu

Gość gość
nigdy nie wiesz kto pierwszy. moja babka pochowala 2 swoje synowe, 3 mężów, syna i córkę. ja chowal je syn z wnukami.

Gość gość
Bo z góry tesciowe są ofiarami a te wredne synowe kątami!. Tylko zastanawia mnie jedna rzecz? Dlaczego ciężko sobie im wyobrazić że syn jak oleje mamcie to wina synowej? Bo każda boi się przyznać przed samą sobą że jednak synek, nie jest aniołkiem a wręcz przeciwnie! A szkoda...

Gość gość
Mam super teściową ale moja teściowa opowiadała jaką miała podstepna symulatorke i cwaniara.zerwali kontakty i co moja teściowa jest świetną kobiecina, bardzo ją lubię i co najważniejsze normalna kochaną na luzie!

Gość gość
Temat od pupy strony. Jeżeli mąż synowej jest absolutnie mądrym i porządnym człowiekiem, zakochanym autentycznie w swojej kobiecie to nie ma i nie będzie żadnych konfliktów na linii synowa - tesciowa.

Gość gość
Chętnie poczytam, jakie cechy powinna miec idealna tesciowa. JEstem nią od niedawna i bardzo zalezy mi na dobrych stosunkch z zieciem. Mieszkam daleko od dzieci , ale jestesmy w stałym kontakcie, gdy przyjezdzają, staram sie ( choc nie lubię gotować) dawac zieciowi smaczne obiadki i piec ciasto, czasem pytam o jego pracę ( bo widzę, ze lubi o tym mowic), chwalę go przed jego matką i oczywiscie przed córką, zresztą szczerze. Rad udzielam, kiedy mnie proszą. Poza tym zyję swoim zyciem, mam dobry zawód i wykształcenie. Co jeszcze mogłabym robic, lub czego nie, macie pomysly?

Gość Cloud_Dancing
Witam wszystkich. Ja mojej tesciowej nie zdazylam nawet poznac i teraz moge jedynie zapalic jej lampke na grobie. Duzo gorsza niz tesciowa moze byc siostra meza, ktora tesciowa probuje zastapic :-/

Gość ja nie zauważyłam akurat
najazdu na synowe, a na teściowe w ostatnim czasie. Czasem śmiać mi się chce jak czytam te żale i pretensje w stosunku do teściowych:) Moja teściowa mnie nie znosi, od samego początku, nie lubiła mnie przed ślubem, po slubie i nie lubi teraz kiedy mam z jej synem dziecko. Za to mojego synka uwielbia i kocha nad życie:) Od lat do niej nie jeżdżę, ale mąż z synem jak najbardziej, nie bronię jej kontaktów z wnukiem, to co było między nami to między nami, a dziecko ma prawo mieć normalne relacje z każdym z rodziny. Obecnie mąż pojechał z naszym 4 letnim synem do teściowej na tydzień, a ja się cieszę pustym domem i wolnością:D I dodam, że z teściową jedyny kontakt jaki mam to telefoniczny:P

Gość gość
gość dziś Ty chyba już nic nie musisz dokładać do cech ideału, bo rocznym wnuczkiem (jak się pojawi) musi chcieć się zająć matka zięcia, czyli teściowa twojej córki.