Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

takie teksty usłyszałam dzien po urodzeniu dziecka. zrobiło mi sie przykro!!

Polecane posty

Gość gość
Jak przyjdzie was odwiedzić to zapytaj w obecności męża kochanie jak uważasz bardzo mi jeszcze ten brzuch widać bo mamusia mówi. ......jak ci powie ze spania teraz nie zaznasz to powiedz ze raz ty wstaniesz raz mąż i dacie rady tak jak wszyscy inni .Nie narzekaj przy starej pruchwie tylko chwal macierzyństwo z całych sil

Gość gość
Moja też taka durna, ale ja ją obśmiewam.Też mi gadała oi brzuchu, powiedziałam, "och to niesamowite, kobieta po porodzie ma brzuch, nawet księzna Kate miała, alez to zjawisko nadprzyrodzone" i w śmiech:)Pyta ile pękłam, mówię a z po samą szyję i w śmiech, a imię jakie , ja Gizelda i poważna mina, a karmić jak będę piersią oczywiście i się gapi, ja na to :bigosem, bo to podobo zdrowo:0 obojętnie co chce mi dowalić, zawsze wymyślam takie głupoty, gada, ale mó syn jest przystojny, odpowiadam, przecież taka idelna dziewczyna ja ja, byle kogo by nie brała i tak cały czas.Ona swoje, ja swoje , ja się śmieję, ona gotuje i jest bezsilna, bo nie potrafi mi dowalić, ja ja traktują jak głupka, bo jełśi ktoś mi takie teksty podaje, to normalny być nie moze.

Gość gość
dodam jeszcze,że o nie spaniu też było, powiedziałam,ze jestem wampirem i mi to bardzo pasuje, rozgadałą po rodzinie,żejestem "szatanistką":) Potraktowała to poważnie:):):)

Gość gość
ale się uśmiałam, czyli można nie robić z siebie ofiary jak widać, jednak masz tupet gościu.