Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

co do roweru

Polecane posty

Gość
zwiewna kiecka jak najbardziej będzie pasować. ;) cześć Ewelina dawno cie tu nie widziałam ;)🖐️

Gość gość
gggb tu ci tak doope obrabiała nie zadawaj się z tym fałszywcem 🖐️

Gość
wiesz te forum nie jest takie złe tylko trzeba sie przejmować, no i nie przesiadywać tu jednak zbyt często.;) Możesz wrzucić parę fotek z neta z jakimiś propozycjami,zmienić nazwe tematu, moze coś doradzą. ;)

Gość
gość dziś ooo tak pokaz screeny...:D🖐️ bo na pewno nikomu d**y nie obrabiałam K-ce (?) zresztą z nikim sie nie zadaje, odp normalnie na temat, jak i pisze na innych-nudzi mi sie :P

Gość gość
wywlekała wszystko co było związabe z tobą i zberem pszukaj sobie :)

Gość
wiesz co masz racje lepiej tu nie wchodzić...:o Idioci cały czas z niczego nakręcają aferę, tak jak wczoraj ten smakosz .:o Ze niby mam na pieńku z oszką, a tak naprawdę nic do niej nie mam-bardziej do niego jeśli już, a jak weszłam na forum to na początku nawet nie wiedziałam o co chodzi, o jaką fotke i o co mnie oskarża...:o

Gość
gość dziś to ty poszukaj i wklej bo NIGDY nic nie wywlekałam :D🖐️-żadnych szczegółów :D nie jestem taka i zber by sie na mnie obraził.:P Zresztą nawet jakbyśmy zerwali to nigdy bym nie pisała o jakiś drażliwych tematach.:) Tylko tyle co moonowi ze zyjesz bo sie pytał-ze z tobą rozmawiałam w lutym przez tel-i nic więcej-gościu mądralo na powiedz o czym niby rozmawialiśmy???? Nie wiesz bo w życiu bym nie napisała..;)🖐️

Gość gość
ale kłamiesz O.o

Gość
Marian 37 dziś wiem moon ale ja sie nie tłumacze. :D tylko odpisuje :D🖐️ i masz racje już nie będę :D gościu chce konkretów i screenow-gdzie wywlekałam?:D Pokaz te rewelacje?:D ale nie jakieś glupoty tylko prawdziwe wywlekanie jak to napisałeś.;) obawiam sie tylko ze niczego takiego nie znajdziesz bo tego po prostu nie ma wiec skończ mącić. ;)🖐️