Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paznokcie hybrydy, żele i inne akryle czy naprawdę wam się podobają

Polecane posty

allegro.pl/cyrkonie-swarovski-crystal-white-opal-50-sztuk-i6164486247.html najtańsze cyrkonie Swarovskiego ever!

Mi się podobają, ale obecnie zbieram na ... nie będę robić z siebie ofiary, zbieram więc wyprzedaje cyrkonie za półdarmo! Kupujcie :*

Gość gość
ja kocham hybrydy :) wypróbowałam różne i najbardziej pasuje mi seria Neon z MakeAr. Lubię takie trochę odjechane kolory, a ostatnio też były bardzo modne :) żółty pasuje mi do trampków :D

Gość gość
Bardzo ładne są paznokcie, które można pokazać na www.utalentowani.pl. Hybrydy można zrobić bardzo ciekawe. Warto o tym wiedzieć.

Gość gość
co kto woli. ja osobiscie boje sie nakladac hybrydy i uzywam lakierow z golden rose, ktore daja efekt hybrydy, ale nie niszcza plytki paznokcia, a nie kosztuja wiele :)

Gość gość
mam swoje ladne i twarde , pomaluje tylko profesjonalnie zrobie skorki i gitara widzialam ostatnio laske z dziwnymi szponami , niebotycznie dlugie i takie strasznie ale to strasznie wypukle , ktos kto by nie wiedzial ze to jakies sztuczne gowno nalozone mogl by pomyslec ze dziewczyna pomalowala sobie palce paleczkowate ( taka choroba paznokcie przypominające okrągłe, wypukłe szkiełka od zegarka.)

Gość gość
ja robię żele, ale kształt i długość wygląda bardzo naturalnie, staram się też nie doprowadzać do dużego odrostu, który faktycznie wygląda nieestetycznie, a co do wzorków i różnokolorowych paznokci czasem sobie na to pozwalam- mi się to poprostu podoba

Gość gość
Hybryda jest ok, gdyby nie niszczyła płytki przy ściąganiu. Miałam 3 razy pod rząd i nieco paznokcie ucierpiały. Mam świetny top coat i paznokcie wytrzymują mi 10-14 dni, zależy czy dużo sprzątam i gotuję. Właściwie to dzięki niemu w ogóle maluję paznokcie, bo - mimo że czasem znudzi mi się kolor - to nie "opłaca" mi się malować na 2-3 dni. I tak wyczekuję, jak dziecko zaśnie. Ale u mnie to opcja nie częściej niż raz w tygodniu. Lubię mocne kolory, latem słoneczne, nawet jaskrawe. Mam lakiery po 5-10zł i każdy pod tym utwardzaczem wytrzymuje. Nie wiem co to żele i akryle. Ale po co - pytam, skoro samemu można mieć fajne paznokcie. Przez większość życia wydawało mi się, że nie potrafię nadać paznokciem kształt a później je pomalować. Kilka razy byłam "na paznokciach", podejrzałam i od lat dbam o paznokcie sama i pięknie sobie maluję. Dodam, że nie podobają mi się matowe lakiery. Po swoim utwardzaczu lakier staje się jakby cały czas mokry (dla oka), coś jak efekt hybrydy. Paznokcie lubię krótkie.

Gość gość
Ohyda, nie wiem jak kobietom może się coś takiego podobać. Faceci też tego nie lubią.

Gość gość
Jeju, zrozumcie, ze jesli dobrze robicie hybrydę i macie dobre produkty to wtedy nie niszczą sie wam paznokcie! nie wiem na jakich lakierach dzialacie i czy robicie wszystko tak jak nalezy... robie sobie hybrydy od stycznia i moze na poczatku mialam troche problemy z ogarnieciem co i jak, ale to przy peirwszym nakladaniu. potem cud miod i orzeszki. nic mi sie nie niszczy, lakiery mam z EM nail ( https://em-nail.pl/ )- tanie i trwałe, juz peirwsza warstwa ladnie kryje, nie robią sie pęcherzyki ani nic. i spokojnie na dwa tygodnie mam spokoj. mialabym na dluzej, ale robia mi sie odrosty, ktore nie wygladaja estetycznie :P

Gość gość
Mi podobają się takie niezbyt długie, ale tez nie całkiem krótkie. W kolorze lekkiego beżu lub pudrowego różu. Są takie delikatne, schludne, kobiece no po prostu piękne. Te ze stron salonów kosmetycznych w większości są wręcz obrzydliwe. Te oczojabne wzory, kolory i jeszcze jakieś durne cekiny czy inne swiecidelka. Fuj.

Gość gość
Ja polecam paznokcie tytanowe :) Od dawna je robię i jestem zachwycona. Nie niszczą płytki co najważniejsze.

Gość gość
Ja nakładam żel na naturalną płytkę od roku. Obgryzam paznokcie... Ten nawyk mam od dzieciństwa. Przez kilka lat udawało mi się nad tym panować ale stres sprawił że znów zaczęłam to robić (niepełnosprawność dziecka). Teraz przynajmniej nie mam ogryzków i nie wstydzę się pokazać rąk

Gość gość
Mnie tez sie nie podobaja jakies zele tytany chybrydy . Ochydnie wyglada odrazu widac ze macie jakies sztuczne gowno na palcach Ja mam swoje ladne twarde zdrowe zawsze eleganckie a nie jakies dziwne szpony

Gość gość
Żele i akryle odpadają. Wyglądają tandetnie, a już te modne ostatnio szpony to tragedia. Ale.hybryda to co innego. Przecież to jest po prostu lakier i paznokcie wyglądają na normalnie pomalowane, tylko są trwalsze i bardziej blyszczace. Hybryda jest ok..ale.robie tylko na stopach latem. Na rekach mi szkoda paznokci, bo jednak trochę niszczy. Poza tym bardzo szybko mi rosną i musialabym robić co tydzień.

Gość gość
Hybryda nie niszczy paznokci jeśli jest porządnie zrobiona, nawet je chroni przed urazami. Ja zakochałam się w semilakach i poszerzam swoją kolekcję, chociaz kuszą mnie tańsze kolorki z Cosmetics zone. Ktoś ma jakieś doświadczenie? Byłabym wdzięczna za recenzję.

Gość gość
Kolor z Cosmetic Zone ok, ale na lepszej bazie.

Gość engie92
Jeśli o mnie chodzi to zawsze była za hybrydami, ale ostatnio zauważyłam, że strasznie niszczą mi się od nich paznokcie.. :/ jak piłuję na migdałowy kształt to jakoś lepiej się 'utrzymują' niż na kwadratowo.. i chyba też lepiej to wyglada. kupilam ostatnio odzywke z Golden rose zeby jakos je doprowadzic do ladu bo strasznie sie rozdwajaja po tej hybrydzie, a boje sie np. eveline bo mojej kolezance popaliła paznokcie.. mozecie cos jeszcze ewnetualnie polecic na slabe paznokcie?

Gość gość
dlaczego jak ktoś ma żele to zaraz myślicie,że szpony...ja mam żele a długość do opuszka...i lubię kolorowe paznokcie,nawet z wzorkami

Gość gość
Żele nie tak bardzo, ale hybrydy już tak :) piękne lakiery ma MakeAr, szczególnie te Glamour. Moja ulubiona seria <3

Gość gość
Niech ktoras napisze o manikiurze tyranowym.Jak to sie robi i czy na sllegro sa takie lakiery? Robie hybrude w domu ale moja tlusta plytka trzyma lakier max 3 dni.Slyszalam ze tytanowe sa nie do zdarcia.

Gość gość
Mi się żaden lakier z żadnym topem nie trzyma. Potrafi odprysnąć w ten sam dzień co pomaluję.

Gość gość
Hybrydy są super, najbardziej przekonałam się do nich jak zaczęłam malować paznokcie lakierami Mollon, wcześniejsze bardzo mi niszczyły płytkę a tutaj nic się nie dzieje, dodam, że nie mają w składzie DBP i formaldehydu.

Gość Gośka91
Ja np sie zupelnie inaczej czuje kiedy mam ladnie zrobione paznokcie. Hybryda dla mnie jest małym cudem bo wczesniej, zwykly lakier trzymal mi sie max 3 dni. Teraz mam spokoj nawet na 3 tygodnie. Roznica jest ogromna. Wczesniej chodzilam do kosmetyczki, ale od dwoch miesiecy mam zestaw z effective nails i sama w domu robie sobie hyrydki, jestem w tym coraz lepsza :D

Gość groszka66
Jednogłośnie hybrydy, nie niszczą paznokci, przynajmniej w moim przypadku :) Tylko zwracam uwagę co kupuję , Mollon znam i bardzo mi te lakiery odpowiadają, coraz więcej kolorków już dokupuję.

Gość gość
Mnie za to dużo lepiej pasują lakiery Effective Nails. Stosuję je nieprzerwanie od ponad 2 lat. Co jakiś czas wypuszczają świetne nowe kolory. Ostatnio bardzo mi się spodobał odcień Princess ;)

Gość gość
odrazajacy widok dwoch paznokci pomalowanych innym kolorem niz pozostale hybrydy, zele, akryle dla desperatek