Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MamaMloda39 jak się czujesz? Wyszłaś ze szpitala?

Polecane posty

Gość gość
Mlodamamo odezwij się. Napisz co u was.

Gość gość
No i co, Mloda Mamo, życie cię dorwało w końcu, prawda? Skończyły się mądrości na kafe i dogryzanie innym jak sama dostałaś po tyłku. Oby twoje dzieci były zdrowe. Może zmądrzejesz jak przejdziesz co nieco.

Gość gorączka krwotoczna
logiczne że łatwiej tu uprawiać życiowe mądrości z gościa niż mając nic :-) nie rozumiem jak co niektóre mogą być aż tak złośliwe nawet jak jej nie lubicie po co ten jad te uwagi i złośliwości :-o

Gość MamaMloda39
Jesteśmy juz w domu wiec odpowiedź sama sie nasuwa jak mała sie czuję :) ja dochodzę do siebie. Rana swedzi jak diabli ale daje rade. Momentami chodzę do tyłu. Starsza córka odziwo pomaga choć drażni ja jak mała płacze w nocy. W ciągu dnia czasami są sytuacje kiedy karmię, a starsza nagle chce układać klocki, czytac albo malować. Zwraca na siebie uwagę ale to normalne :) najważniejsze, ze nie bije malej, szczypie albo gryzie lub nie wiadomo co innego. Trochę brak mi czasu na cokolwiek. Jeszcze się nie mogę zorganizować z dwójką dzieci w domu ale wszystko z czasem sie unormuje. Pozdrawiam

Jesteśmy juz w domu wiec odpowiedź sama sie nasuwa jak mała sie czuję usmiech.gif ja dochodzę do siebie. Rana swedzi jak diabli ale daje rade. Momentami chodzę do tyłu. Starsza córka odziwo pomaga choć drażni ja jak mała płacze w nocy. W ciągu dnia czasami są sytuacje kiedy karmię, a starsza nagle chce układać klocki, czytac albo malować. Zwraca na siebie uwagę ale to normalne usmiech.gif najważniejsze, ze nie bije malej, szczypie albo gryzie lub nie wiadomo co innego. Trochę brak mi czasu na cokolwiek. Jeszcze się nie mogę zorganizować z dwójką dzieci w domu ale wszystko z czasem sie unormuje. Pozdrawiam

Gość gość
No to super. Wszystkiego dobrego dla was:)

Dziękuję. Jestem dobrej myśli, ze wszystko jakos się ułoży. Bede tu zaglądać co jakiś czas choć przyznam, ze ciężko mi znaleźć wolną chwilę. W ciągu dnia kiedy mała śpi staram sie nadrobić czas ze starszą choć i wtedy zasypiam na siedząco. Najgorsze sa wyjścia z domu . Ciezko mi trochę dźwigać małą po schodach a druga ręka trzymać starszą aby zębów nie straciła. Ale powoli wszystkie trzy uczymy się wspólnego zycia :)

Gość gość
Nie masz pomocy od nikogo? Mąż, mama,teściowa?

Gość gość
Jaki mała nosi rozmiar ciuszków? To musi byc przeciez kruszynka:)

Gość gość
Obstawiam 44-50.

Gość gość
matkooo juz sie nad soba tak nie uzalaj Skoro masz czas żeby znowu płaszczyć dupsko pol dnia na kafe tzn ze mało zajmujesz sie dziećmi .

Gość gość
jakies obstwianki , wyliczanie czasu ile siedzi na kafe ? OMG co za gimbaza . MłodA MATKO CHOC CIE NIE ZNAM WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA CIEBIE I DZIECI

Gość gość
39? To nie taka młoda. Stara dupa już jesteś

Gość gość
To gowniara ma zaledwie 23 lata i już dwa dzieciaki

Gość gość
I co z tego ze ma dwójkę dzieci? Co poniektorym osobom to sie w głowach juz poprzewracało. Wstyd to kraść i d**y dawać. To rozumiem, ze wasze babcie to tez tępe strzały bo mając 25 lat miały juz nawet i czwórkę dzieci. Skoro mops jej na d***e nie siedzi, dzieci nie zabiera to znakiem tego wszystko jest w porzadku. Sama mam 26 lat i 3 dzieci i nie czuje sie matka z gorszej kategorii

Gość gość
26 lat i trójka dzieci...no comment...

Gość gość
Jak córeczka się rozwija? I jak starsza reaguje na nowego domownika?