Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Rada na dzisiaj

Polecane posty

Słucham własnie radia i fajna w num wyskusja nt. Związkow , randek i kłamstewek. Doszedłem teraz do wniosku żeby nigdy niepytać dziewczyny ile miała partnerow seksualnych bo i tak cie okłamie ^^

Gość gość
S********j qrwiarzu.

Gość gość
Tak. Nieczystość powoduje, że związek, który zaczyna się od kłamstw, na kłamstwie się opiera i kłamstwami kończy. Współcześne media m.in. typu "radio bzdet " infekuje słuchaczy rozwiązłością i tego typu "mądrościami" tego świata, które tylko rozwiązłością rozbija związki i czyni ludzi nieszczęśliwymi. I bez szczerości. Słabe to :(

Gość gość
Zdychaj qrwiarzu.

gość dziś Dokładnie! Choćby się paliły mosty to trzeba zawsze mówić prawdę choćby miała boleć.

Gość gość
Jak tobie daje to jutro da innemu a przed tobą ilu bylo to policzysz sam pomoże ci kalkulator.:P Jakbyś zapomniał rok ma 365dni ,:P,

Gość gość
zdychaj korfiarzu

Gość gość
twoje kłamstewka sa niczym w porównaniu do jej kłamstewek my jestesmy w tym mistrzyniami w urabianiu kotasow naiwnych facecikow :D uhahaha:D

11;55 Haha brawo !! Bellisimo :D hah ale ty głupiutka, masz sie czym chwalić, żałosne. Sysia i ty gosciu wyżej to prawda ja też odniosłem takie wrazenie że te radiowe pogaduszki zachecają do rozwiazłosci.