Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123kiki

REWIA MODY W PRACY

Polecane posty

Gość 123kiki

Dziewczyny czy u Was w pracy też panuje rewia mody? U mnie koleżanki codziennie maja nowy look od stóp do głów. Łącznie ze spinakim biżuterią. Ja ubieram sie skromnie bo mnie nie stać.

Gość gość
Tez mam codziennie nowy look. Wszystkie ciuchy z lumpeksu na Allegro, czesc nowych - tansze niz Carrefoura. Bizuterie sama robie

Gość gość
Ja tez nie mam tylu pieniedzy zeby miec duzo ubrań. Teraz w pracach to szaleństwo. Szczegolnie w kopo. Dziewczyny stroja sie jak nie wiem. Tylko po co?

Gość gość
A ja niby ciuchów trochę mam ale nie przywiązuje aż takiej wagi do jakiegoś super wyglądu no i od pewnego czasu nie noszę żadnej biżuterii,zaczęło mi to wręcz przeszkadzać,i szczerze mówiąc mam w d***e czy się komuś podoba mój wygląd.czy nie,ważne jest jak ja się.czuje.

Gość gość
zeby ladnie wygladac idiotko po to !! ale ty nie masz ani gustu ani stylu wiec nadal chodz locho w worku po ziemniakach !!

Gość gość
14:04 a ty jak sie ubierasz ? Bo po sposobie wyrażania sie widze cie jako wyniosła na k***wsko ubrana stara lale ;)

Gość gość
Ja chodze w ciuchach firmowych ;) czyli profesjonalnie i tak jest super.

Gość gość
14.04 Ocho,gimbaziara wróciła z kolchozu zwanego szkoła! Idź k*********e gowniarski do książek zajrzeć! bo łeb masz pełny lajna!

Gość gość
tez mysle, ze najlepiej byloby chodzic w uniformie, wtedy znika problem lansu i ludzie, ktorych nie stac na super ciuchy nie beda sie czuli gorsi. gorzej jak ktos ma kase, jest na stanowisku, a wyglada jak lump.

Gość gość
Ja jestem ubrana na czarno i tylko plakietka i wiadomo ze to pracownik a nie jak ta strojnisia z gimbazy z 14:04 ;)

Gość gość
takie rzeczy to tylko w Polsce...

Gość gość
Jak jeszcze pracowałam w korpo, też tak było. Laski śmigały w sukeinkach, na szpilach, zrobione od stóp do głów (mimo że większość spraw załatwiało sie telefonicznei lub mailowo i nie było spotykania się z ludźmi z zewnątrz). Ja tam raczej wyglądałam jak szara mysz przy nich:/ Głupota moim zdaniem i nie chciałabym spotkac na swojej drodze laski w 10cm szpilach jadącej autem, że jej się noga omsknie czy coś:/