Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ze mną jest?

Polecane posty

Gość gość

Od dziecka czuję na sobie jakiś niewidzialny ciężar, który niose każdego dnia. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi. Mam tez jakas blokadę odnosnie wszystkiego choc staram sie to zwalczac. Tylko dzieki sobie przeszlam duza metamorfoze. Jednak bylo kilka niemilych sytuacji w moim zyciu i czuję się jakas wypalona... jestem zgorzkniala, nawet nie chce mi się szanować ludzi, prowadzić rozmów a jesli już to w takim tonie ze każdy wie o tym, że nie jest mile widziany delikatnie mówiąc. Nie potrafie byc normalna , kiedy potrzebuje ur******** swoją sztuczną grzeczność ale długo nie potrafię grać... czuję jakby coś mnie przygniatalo i nie mam siły na nic!. Myślę że wszystko straciło dla mnie wartość.. I nawet gdybym nagle jakimś cudem miała kupę kasy, przyjaciół, kochająca rodzine i chłopaka to nic by się nie zmieniło wciąż byłabym taka jak jestem. Ta naiwność odnosnie ludzi już dawno mi przeszła. Mam momenty ze jestem pogodna, spokojna ale wciąż taka martwa.

Gość gość
Byłam u kilku... nawet u psychiatry. Nic nie pomogli. Oni nie wiedzą o co mi chodzi. Myślą ze depresja, kompleksy albo wymyślają inne bzdury, faszeruja mnie lekami i gadają glupoty, mi nic nid pomaga.

Gość gość
zawsze szczery spadaj jak nie masz nic do powiedzenia :O ja myślę,że masz za mało energii po prostu do życia..na to na pewno leki nie pomogą bo one wręcz powodują dodatkową ospałość..to może być jakaś choroba albo zła dieta,brak słońca,ruchu..czasem takie pierdoły wydawałoby sie mogą wpływać na całe życie.. ja mam troche podobnie z tymi ludźmi,że jakoś mi sie nie chce z nimi gadać ale to dlatego,że te wszystkie rozmowy zdają mi sie sztuczne i na siłę..no i miałam powody by sie zniechęcić.

Gość gość
Jednak bylo kilka niemilych sytuacji w moim zyciu i czuję się jakas wypalona xx jakich sytuacji? to przez nie jesteś wypalona?