Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JEM SE TERA LODY Z BIEDRONKI

Polecane posty

Gość gość

DIUNA 2 LITRY :classic_cool:

Gość gość
a jedz se smakosz 🖐️

Gość gość
a najlepsze lody jakie SE lubie to lody z maszyny czyli tzw. lody włoskie mniamniuśne zasmaczyste

Gość gość
To to goowno syf z biedronki kup se carte door albo coś

Gość gość
ja jakoś nie widze różnicy a za marke czy znaczek bo w telewizji reklamują tylko debil może przepłacać 🖐️

Gość gość
super lody!!!!!!!! sa gruszkowe i kawowe !! a marki drogie mam w cipce ukryte gleboko ,ze co? ze dac hujom zarobic? glupia jeszcze nie jestem

Gość gość
nie jestem za drogimi rzeczami ,nigdy bym nie dala np komus zarobic z mysla EKO gowno prawda ..nie wierzcie ..czy lody czy napoj czy cos wszystko jest takie same ,bo zrobione czy z mleka czy z czegios innego ,wiec te drozsze to maja tam cud jakis?

Gość gość
nie kupujcie drogich rzeczy niech gowno stoi na polce

Gość gość
co najlepsze często okazuje się że produkty z biedronki produkuje ta sama firma która w innym sklepie ma te same produkty tylko pod inną nazwą napoje w biedronce kilka razy widziałem ze te różne robi Hoop Polska, a kumpel do mnie mówi ze on tego taniego nie kupi bo on Hoopa lubi, to mu pokazałem kto to produkuje to sie zdziwił idiota :D tylko w biedronce masz jakieś tańsze prostsze opakowanie i tyle, serki sery to też są dobre firmy, słodycze też, albo chipsy patrzcie sobie na opakowaniu kto to produkuje

mi jedynie chodzi o smak :D ale nie można zaprzeczyć że droższe rzeczy są zrobione z lepszych składników :D a np jajka ? lepiej kupić ekologiczne jajka od kur która jadły ziarno niż te klatkowe które słońca nigdy nie widziały i karmione były GMO :D

Gość gość
to nie jest prawda .. wierzycie im ? ludzie kazdy patrzy na interes nawet EKO .. a jak piekarze robia chleb to sie nawet spuszczaja w to ... !!! albo tymbark napoj z zgnilych owocow tak mi kol mowila

Gość gość
no dlatego gosc powyzej ma racje ,ze biedronka super towary ma

Gość gość
już tu raz pisałem na kafe ale o wiele tańszy barszcz czerwony z biedronki marki culineo miał zdecydowanie lepszy skład niż barszcze Amino Winiary czy Knorra ten z biedronki ma zdecydowanie więcej suszonego koncentratu z buraka, ten culineo jest najsmaczniejszy z barszczy

Gość gość
Większej bzdury w życiu nie czytałam ;/ Porównaj sobie skład tego g****a z biedrony lodowego z np.lodami haagen dazs i potem mów, ze cena nie ma znaczenia