Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi u diabła z tym jugendamtem?

Polecane posty

Gość gość

Podobno zabierają dzieci Polakom bez powodu, np,za zwykły fałszywy donos sąsiada?

Gość gość
Chodzi mi o Niemcy! Dziewczyny proszę powiedzcie czy to prawda? Mieliście doczynienia z tą instytucją? Podobno dostają miliony z parlamentu europejskiego! A że Polaków nie znoszą to jest powód?!

Gość gość
Ogladalam ostatnio chyba na Polsacie, fakt zabrano 3 dzieci w de polakom. Ale nie mam zielonego pojęcia...

Gość gość
Poczytajcie na internecie ile tysięcy dzieci jest zabierane rocznie u szwabow! Zgermanizowac dzieci! Odciąć od rodziców i zrobić z nich Niemców! A ile dzieci jest pobitych,molestowanych naszych biednych rodaków! Przez kogo? Przez douczlandow!

Gość gość
To ja się przyłącze. Ponieważ rozważam opcje wyjazdu z dzieckiem i mężem. Nie znamy języka,ale znajomi mają na pomoc we wszystkim.

Gość gość
O Jezu,a ta znowu...mieszkam w De od 6 lat,mam 2 dzieci i o niczym takim nie słyszałam. Mało tego, kiedyś pani z Jugendamtu bardzo pomogła mi z przedszkolem córki. Nie ma co demonizowac. Na pewno są takie przypadki,ale może lepiej popatrzeć jak działa opieka społeczna w Polsce? Jak dzieci zabierają,bo łóżko nieposcielone... Tutaj nigdy o niczym takim nie słyszałam,za to mnóstwo ludzi w pl ma tyle do powiedzenia,a de widzieli tylko w tv.

Gość gość
??? Co to jugendamt?