Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ocencie czy jestem niewdzieczna

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z teściową, ona mi dużo pomaga z dzieckiem, gotuje itd, jest dobra osoba. Zawsze starałam się przykładać do roboty koło domu. Jak mąż więcej pracował to razem z teściową ogród kosilysmy taka beznadziejna kosiarka. Trzeba się było uszarpac, kręgosłup bolal, ręce i tak kilka lat. Mowilam mężowi że lepiej byłoby by kupić kosiarkę z napędem albo traktorek. Koszenia mamy dużo, teren płaski chylu, z dziurami. Mąż nic. Powiedziałam, że w tym roku nie będę ta kosiarka kosic, nie mam siły. Męża stać na aparat foto za 6 k, obiektywy po 2k, ale kosiarkę mamy dobrą. Wychodzi na to że za koszenie wzięła się teściową, a ja jestem niewdzięczna.

Gość gość
Nie jestes.niech mąż raz skosi tym co ma i wtedy ci kupi

Gość gość
A Ty rozumiem w domu, nie zarabiasz a maz po 50 zl na kiju na jedzenie z łaską rzuca? jak tak można wegetowac? bo życiem bym tego nie nazwała :(

Gość gość
Yyyy jej ma kupic??? To meskie zajęcie! Czemu kobiety w tych czasach starają sie na sile wysztysko same robić:...

Gość gość
Dobrze zrobiłaś teściowa jak chce i ma siły niech kośi albo niech zwróci uwagę synowi ze faktycznie nowa kosiarka by się sprzydala

Gość gość
Pytanie za 100 punktów ile godzin dziennie pracuje twój facet?

Gość gość
Kiedyś ją pracowałam na pół etatu, 2 dni miałam wolne; mąż pracował 8h ale dojazd zabierał mu 4h więc nie czekałam na niego tylko sama robilam. Teraz oboje pracujemy w tym samym mieście po 8 h i razem wracamy do domu. Głupia sytuacja jest, bo ja po pracy jestem zmęczona i nie chce mi się z kosiarka szarpać, a tesciowa ma wtedy czas to kosi.

Gość gość
pracujesz? to idź do sklepu i KUP KOSIARKE. W czym problem?

Gość gość
Twojemu mężowi nie jest wstyd, że jego matka kosi trawę? Żeby młody facet nie mógł skosić trawy, wstyd.

Gość rasalgul
Pięćdziesiąt twarzy Blacka (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/vmhpiecdziesiat-twarzy-blacka-2016 >>>http://d8x.pl/r/vmhpiecdziesiat-twarzy-blacka-2016 >>>http://d8x.pl/r/vmhpiecdziesiat-twarzy-blacka-2016 Etatowi rozśmieszacze Ameryki – Marlon Wayans i Michael Tiddes, twórcy uwielbianych na całym świecie serii „Straszny film” i „Dom bardzo nawiedzony” powracają z bezkompromisową parodią megahitu na podstawie bestsellera E.L. James. W obsadzie arcydowcipnej odpowiedzi na „Pięćdziesiąt twarzy Greya”, w której – jak zapewniają jej producenci – „seks i humor idą ręka w rękę”, zobaczymy plejadę hollywoodzkich piękności, gwiazdy komediowych hitów „Kac Vegas” i „Druhny” oraz – uwaga - Jane Seymour, czyli niezapomnianą Doktor Quinn z wielkiego serialowego przeboju! Milioner Christian Black jest zabójczo przystojny, niewyobrażalnie bogaty, tylko… kompletnie nie radzi sobie w łóżku. Kiedy w jego życiu pojawia się piękna i wścibska dziennikarka, kolejne pikantne sekrety przedsiębiorcy zaczynają wychodzić na światło dzienne. Czy uwikłana w coraz intymniejszą relację z bogaczem reporterka zdoła odkryć wszystkie, skrywane przed światem twarze Blacka?