Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomiatanie w pracy

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, bo dlugo nie pracowałam i nie mam wielu doswiadczeń. Znalazłam prosta prace w stajni, przy koniach, mam kwalifikacje wyzsze niz to co robię, przykładałam sie zawsze do pracy. Szefowa jest b nerwowa, mówi ze jest zadowolona z mojej pracy, choc na to nie wygląda. Widuję ja w weekendy, niestety, i ona wtedy zawsze sie na mnie drze, podchodzi i takim okropnym tonem mówi, ze człowiek ma ochote jej wyj***c w ryj, za przeproszeniem. Jak sie pytam o cos, gdzie lezy, to mówi :Jak to pani nie wie?? Dzisiaj dostalam o******* że boxy za słabo posprzatane, mimo ze mielismy to robic wspólnie tzn to generalne sprzatanie w weekend, mówię, że skąd miałam wiedziec ze mam to zrobic wczesniej, ona mnie zaczęła przedrzezniac, zwraca mi uwage jak jej cos nie pasuje przy obcych ludziach, krzyczac, machajac rękami, przedrzezniajac. Wiem ze poprzednia osobe tez tak traktowała. Czy was szefowie tez tak traktuja, co zrobilibyscie na moim miejscu? Praca tylko 4 godziny dziennie,ale potwornie ciezka, nikogo nie mogli znalezc na to miejsce, jestem w szoku jak mozna tak traktowac ludzi?

Gość gość
nikt z was nie pracuje?

Gość gość
ja bylam bardzo lojalnym pracownikiem kilka lat,a teraz nie zagrzewam miejsc,cos mi się nie podoba to rzucam gowno i już,juz nie mam cierpliwości do roznych popaprancow ,niech z*********ja sami