Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Egzamin wewnetrzny na prawko teoria

Polecane posty

Gość gość

Czeka mnie egzamin wewnetrzny na prawko z teorii, czy on jest trudny czy latwiejszy niz ten w WORdzie?

Gość gość
No cóż. Ja zdawałem wewnętrzny wiele razy, ale to zależy z jakiego programu się zdaje i trzeba wiedzieć, z czego się uczyć, bo niektóre pytania nic nie miały wspólnego z kategorią B, to było chore. Gdybym miał robić od nowa kurs, to wybrałbym szkołę, gdzie nie trzeba zdawać egzaminu wewnętrznego. Ja teorię w Wordzie zdałem za 1 razem. Ostatnio miałem praktyczny i uwaliłem 3 razy.

Gość Jużjeżdżąca
Wewnętrzny jest trudny bo jeszcze mało się wie na tym etapie. Ale w mojej szkole jazdy było fajnie bo gdy był egzamin wewnętrzny to dostawało się laptopa, szło do salki i tak długo się powtarzało zestaw egzaminacyjnych pytań aż się uzyskało wymaganą ilosć punktów. Po 40-stu minutach chyba za szóstym razem mi się udało. I ten udany rejestrują i można zdawać wewnętrzny praktyczny:) W Wordzie teorię zdałam za pierwszym podejsciem. Ale pilnie się uczyłam z podanego linku z Wordu, który udostępniła mi moja szkoła jazdy.

Gość gość
Potwierdzam z tym postem wyżej. Tylko ja miałem np po jednym podejsciu, czy tam dwóch, i chodziłem zdawać wewnętrzny z 5 razy, ale udało mi się zdać, dzięki temu, że wiedziałem z czego się uczyć.

Gość gość
Jest inny, wydaje mi się ze trudniejszy niż w Wordzie. Na wewnętrznym miałam dopuszczalne minimum a w Wordzie zdałam za pierwszym razem, wydawało mi się wszystko jakieś proste

Gość gaajowy
i co ja mam powiedzieć? Widzę na codzień jak uczą jazdy instruktorzy. Poza tym podejście kursantów. Oklepać testy i tyle. Kupę lat jeżdżę zawodowo i niejednego świeżego kierowcę, ale i już z jakimś tam stażem odebrał bym prawko, dał kopa i nazat się douczyć.

Gość gość
Najgorzej gdy instruktorzy celowo wszystkiego nie uczą by potem kursant musiał wykupywać u nich dodatkowe lekcje bo oblewa egzaminy:-o

Gość gość
Ja kilka dni temu dostałem dokumencik z szybkieprawojazdy.pl i musze powiedziec, że az takiej dobrej jakości się nie spodziewałem, wersja kolekcjonerska bardzo się w tym kraju przydaje.