Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę lepić pierogów

Polecane posty

Gość gość

Motyla noga czemu te nasze polskie potrawy to albo trzeba się upierdzielic w mące po szyję lepić jakieś pierogi pół dnia a jedzenia 5 minut,smazenina,kotleciochy,masakra tłuszcz cieknie z każdej potrawy.Ehh lubię czasem zjeść pierogi Ale robię je raz na pół roku bo mnie szlag trafia Tak sterczec i lepić.Wszystkie tecpierozki kopytka kluseczki robione ręcznie to tylko baby na wioszy co nie pracowały chyba lepily całymi dniami a dzieciaki samopas na polu ganialy między ciugnikami.

Gość gość
To kupuj w sklepie. Mam kumpel e, co lepiła 300 na 1 raz. to było jej odstresowanie się/

Gość gość
Czy lubi pani obierać ziemniaki?

Gość yeztem
czy lubi Pani tańczyć tango albo rumbę lub cha-cha ?

Gość gość
Ziemniaki obierać lubię ;-)

Gość
a ja lubię lepić bo to mnie odpręża.;)

Gość gość
Najgorzej jak dziecko nie daje sekundy żeby coś zrobić to wtedy gotowanie ogranicza się cóż ryżu z sosem :-/ chocbyscie chciały zrobić pieciodaniowy obiad to się nie da jak szkrab ciągnie za nogawki

Gość gość
Nie ty jedna bo ja w ogóle nie umiem robić pierogów a co dopiero "lepić"! Kupuj w prywatnym PL sklepie o dobrej renomie i tyle. Ja tak robię i mam spokuj. Nie wszyscy muszą być we wszystkim dobrzy.

Gość gość
gość dziś Najgorzej jak dziecko nie daje sekundy żeby coś zrobić to wtedy gotowanie ogranicza się cóż ryżu z sosem :-/ chocbyscie chciały zrobić pieciodaniowy obiad to się nie da jak szkrab ciągnie za nogawki X Eee, przesadzasz z 5_cio daniowym obiadem (za dużo żrcia i nie zrowo), a szkrabowi możesz dać miskę i drewnianą łyżkę i po kłopocie albo...garnek z przykrywką. Proste rzeczy są bardziej zajmujące dla dzieci niż najnowocześniejsze zabawki. Ewentualnie "zagoń" do pomocy jak szkrab nie jest na etapie wkładania wszytkiego w buzię. No weź miej trochę wyobraźni!

Gość gość
A ja nie cierpie odkurzac, a pierogi kupuje :)