Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Bogna

Prośba o pomoc

Polecane posty

Gość gość Bogna

witam… nie wiem czy są jeszcze na tym świecie osoby chcące pomóc takim ludziom jak ja… nie jestem w stanie nawet pisać o sobie i swoich problemach bo takie ma tysiące ludzi tylko że ja naprawdę próbuję znaleźć pracę choć nie jest to łatwe bo mam dwóję małych dzieci, myślałam że będę mogła liczyć na pomoc mojej mamy dopóki nie stanę na nogi ale niestety nie mogę… wiem że są nikłe szanse na czyjąś pomoc ale co mi pozostaje, jedynie nadzieja, że jednak znajdzie się ktoś kto pomoże...jakąkolwiek pomoc, również finansowa. Za każdą pomoc będę wdzięczna. A oto mój kontakt: bogna25@poczta.onet.pl

Gość gość
Czy myślałam o sponsoringu

Gość gość
myślałaś o sponsoringu? z bogatym kulturalnym biznesmenem?

Gość gość
Nie. Nie interesuje mnie sponsoring.

Gość gość
typowe wyłudzanie kasy na kafe :O to się już robi nudne ok ja rozumiem że możesz być w trudnej sytuacji ale to nie jest dobry pomysł na szukanie pomocy bo jesteś potencjalną oszustką zresztą dostaniesz 1000zł na dzieci w dodatku możesz iść do domu samotnej matki

Gość gość Bogna
Nie wyłudzam, a ktoś jak nie chce nie musi mi pomagać.

Gość gość
nikt ci i tak nie pomoże wszyscy wezmą cię za oszustkę

Gość gość Bogna
Kiedyś gdy miałam inną sytuację finansową pomagałam innym. Mam nadzieję, że teraz ja spotkam kogoś kto by mi pomógł. Cóż zanim postanowiłam dać to ogłoszenie poczytałam sobie inne ogłoszenia i zorientowałam się, że odwiedzają tę stronę różne osoby, również takie które naprawdę chcą pomóc. Tak jak napisałam wcześniej, jeśli ktoś nie chce pomóc to nie musi. Ale mam nadzieję, że może jednak znajdzie się ktoś kto w jakiś sposób pomoże.

Gość gość
zaczely sie juz wyplaty 500+ wiec nie zebraj

Gość gość Bogna
No i co z tego, a znasz moją sytuację finansową. Po pierwsze nie żebram jedynie proszę, a od ciebie niczego nie oczekuję, nie chcesz pomagać to nie pomagaj.