Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

temat o niczym :D

Polecane posty

Gość jesteś sadystą prawik
może z siebie pośmieszkuj albo z neutralnych tematów a nie tak by sprawiać dziewczynie ciągłe przykrości

Gość gość
neptyk ile dajesz oszce w skali 1-10 ?

no dziwny jest :P pisałaś że na fb pisał normalnie a teraz tak sie zmienił ;0

Gość gość
po tym co było widać na fotce to dałbym 9/10 jak nie 10/10 oczy każda ma ładne zwlaszcza jak sie tak je wykadruje jak ona na fotce gdzie praktycznie innych szczegółów jej twarzy nie było widać gdyby pokazała całą twarz wtedy mozna by dopiero oceniać bo moze ma jakieś małe mysie wąskie usta albo kartoflowaty nos albo jakiś liszaj na policzku czy jakieś deformacje

gość nie widziałem całej twarzy oszkii ale po tym co widziałem oceniam wysoko :D

mnie sie wydaje ze jak on tutaj pisze to zaklada maske.. ale w rzeczywistosci jest inny

Gość gość
Neptyk dziś Gdyby w rzeczywistości było wysoko, to wysłałaby ci całego ryja :)

Jeszcze nie oszalalam zeby tutaj wstawiac zdjecie calej twarzy .. nie mam waskich ust

oszkaa dziś niestety większość ludzi tak robi ;/ albo po prostu nie pokazuje swojej drugiej twarzy :D oszka widziałem jaka ostatnio byłaś bardziej stanowcza :D i rozstawiałaś po kątach :D

Gość gość
Jasne Oszkaa, że zakłada maskę. Gdyby ją zdjął, to dopiero pokazał by się potwór pod nią !!! :-D

Gość gość
oszka maska maską to ze on udaje luzaka cwaniaczka i badboja to jest oczywiste i jest w tym żałosny bo wiadomo ze realnie jest nikim co prawda ma prace ale prowadzi tryb zycia zwyklego robota praca-dom-piwo-dom-praca i tak w kółko zero ambicji zero planów do tego nieśmiałość i pistowatość względem kobiet miał z tobą rozmawiac na skype i uciekł do roczarowanego ołówka najpierw cwaniakował ze mogliby sie spotkac a jak ona chciala to nagle zmienił o 180stopni swoje podejscie do tego i tez spieprzył on jest jedynakiem wiec zapewne wycycany synuś mamusi i tatusia moze mu matka krzywde tym zrobila wychowala go na pipke bo nie mial kontaktu z rowiesnikami (rodzenstwem)

Gość gość
ja bym sie bała do ciebie odezwać :o przeszłabym na drugą stronę ulicy

Bardzo mozliwe gosciu woli byc samotnikiem i pijusem do tego to jego sprawa

Prawik jasne ze bym sie odewala .. neptyk haha bardzo mozliwe zalezy jaki bedzie mial charakter. Jak bedzie wladczy to raczej go nie urobie po swojemu haha

Gość gość
Cześć dzieciaki Przysłuch/uję się wam i widzę, że większość czasu spędzacie na wzajemnym obgadywaniu się :-) Ploty ploty ploty

Gość gość
z pieniędzmi tez sie rozrzuca jeszcze debet robi przy takich zarobkach totalnie niedojrzały dzieciaczek w domu mu pewnie niczego nie brakowało i dlatego taki jest ja jakbym tyle zarabiał co on a on ma podobno minimum 1800 do 2000zł miesiecznie to jeszcze bym z tego co najmniej 800zł miesięcznie odkładał i wcale nie żył bym na gorszym standardzie niż on, a on nie dość ze zero oszczednosci to jeszcze debet robi albo zaraz zacznie chwilówki brac ciekawe co zrobi jak mu sie noga powinie straci prace i zostanie bez kasy i jeszcze z debetem, pewnie wroci do mamusi z podkulonym ogonem a tak to przez rok by sobie odlozyl prawie 10 tysięcy i w razie straty pracy ma na pare ladnych miesiecy zycia a przez ten czas znalazlby nowa prace. Czy moje podejscie jest ok? czy jego?

oszkaa dziś haha !! :D no pieknie :D tylko uważaj bo facet pod pantoflem nie jest już raczej atrakcyjny dla kobiety :)

Gość gość
Witam Patrysiu ...