Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umawiałem się z netu i to kobiety zawsze inicjowały seks

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - zazdroszczę i jej i Tobie. Jej, bo (już pisałam) myślisz o niej i do niej się wybierasz, a Tobie, że masz do kogo pojechać i miejmy nadzieję ( życzę Ci tego ) będzie to fajne spotkanie z "dalszym ciągiem". Powodzenia!

Gość kobiety istoty proste
psychologia kobiet jest już dobrze znana, i niby każda jest inna ale tak naprawde każda jest taka sama, ma te same podświadome motywacje, używa swojego seksapliu aby zdobyć to czego pragnie lub manipuluje sytuacje na własną korzyść, jest tak naprawde egoistką o własne przetrwanie i przekazanie genów, i z reguły dąży do samca który zapewni jej dobry byt materialny, choć oczywiście jak jest przystojny i jest chemia to też nie przeszkadza ale na pierwszym miejscu jest byt. Dlatego młode ładne są w stanie zahaczyć się ze starym obleśnym bogatym, bo mają taką motywacje nie inną. Nie mówie wszystkie, ale duży % społeczeństwa. A miłość to często tylko pragnienie a w realiach fikcja, bo facet twardy, stanowczy, np. biznesmen, nie może nagle do kobiety stać się czułym kochającym misiem, który przytula i czule całuje i da kobiecie uczucie. Bo taki facet jest dominujący i bardziej wydaje polecenia nie prośby. Niektóre kobiety idą w taki układ, bo byt materialny jest dla nich ważny, ale emocjonalnie szczęśliwe nie będą nigdy, i z reguły szukają czułego kochanka na boku, który ma dla nich czas. Więc wtedy dostają od jednego dostatni byt materialny a od drugiego uczucie, miłość i porządanie, oraz dobry seks.

Gość gość
gość dziś Zadajesz niewłaściwe pytanie. Każdy ocenia innych wg siebie. Dla d****** każda dziewczyna związana ze starszym facetem, jest z nim tylko dla pieniędzy, dla oszusta niepojęte jest, jak można komuś pożyczyć coś "na pysk", dla LUDZKIEJ SZMATY każdy, kto szybko idzie do łóżka jest szmatą. Nie przejmuj się więc epitetami ciołków, którzy sami są tych epitetów godni :P. Ps. To chyba nie autor tematu, nazwał takie kobiety szmatami, ale jakiś debilowaty prawiczek od dziewic :(.

Gość gość
A skreślać kogoś tylko z powodu tego za za szybko był seks jest dla mnie chore. Tak moim zdaniem robią tylko jacyś faceci z problemami którzy albo mają małego albo szybko dochodzą albo impotenci. Żaden normalny facet, jeśli miał super np. 5 randek nie skreśli kobiety z tego powodu.

Gość gość
gość dziś - niestety, jak już facet popróbuje tego "miodu"zbyt szybko, to osiąga swój cel i... ulatnia się. Taka prawda. Dziewczyny, jesteście za łatwe!

Gość gość
Czasem jest tak że porządna dziewczyna straci głowę a wy ja skreślacie. Szmatę myślę za łatwo odróżnić, taka to właśnie dąży do seksu i da się taką wyczuć. Ale przecież jak spędzisz z dziewczyną wielogodzinne randki to chyba wyczujesz czy ma cos w głowie czy nie. No ale dla takich jak ty wystraczy powiedzieć TAK i skreślasz drugiego człowieka nie wiedząc nawet jak ta druga osoba to przeżyje. Ja tak miałam, gdybym była szmatą to bym pewnie się nie przejęła nawet tym że zostałam olana. Szmatą nie jestem, to był jeden jedyny raz.

Gość gość
kobiety istoty proste dziś napisał ciołek NICZEGO NIE ROZUMIEJĄCY :(. x ...bo facet twardy, stanowczy, np. biznesmen, nie może nagle do kobiety stać się czułym kochającym misiem, który przytula i czule całuje i da kobiecie uczucie. Bo taki facet jest dominujący i bardziej wydaje polecenia nie prośby.... x Ty jesteś taki głupi, czy tylko udajesz prawiczku :P ? Sam prowadziłem sporą firmę i wśród moich znajomych, nie było żadnego, który w domu, też chciał koniecznie rządzić. Na tym polega kompensata, że człowiek, który musi ciągle być twardy i odpowiedzialny, w domowych pieleszach staje się uległy i pasywny, w odróżnieniu od prymitywnego robola (jakim zapewne jesteś :P), który w pracy potakuje i łasi się do szefa, a w domu leje swoją babę, by pokazać, kto tu rządzi. Prawdziwy szef, nie potrzebuje tego nikomu udowadniać :).

Gość gość
gość dziś A Ty jesteś za głupi :P, napalony prawiczku :P. Jak mężczyźnie jest dobrze z kobietą, to jej nie zostawia. To tylko nic nie warte półmózgi ciągną do wyra laskę, by ją "zaliczyć" i pochwalić się przed kolegami, że jakakolwiek dziewczyna dopuściła go NA CHWILĘ do siebie :P. Normalny facet nie musi, potwierdzać w ten sposób własnej wartości, bo robi to na tysiąc innych (niedostępnych dla szmaciarza) sposobów :P.

Gość gość
19:24 Zgadzam się z Tobą, tylko faceci z problemami psychicznymi tak postępują że skreślają dziewczynę tylko dlatego bo był za szybko seks. A potem spotkają taką która bzykała się na lewo i prawo ale nie czuje mięty do takiego wiec czeka z seksem pół roku i taką biorą na żonę:-D

Gość gość
gość dziś Najszybciej zdarzyło mi się pójść do łóżka z kobietą, którą dopiero, co zobaczyłem na oczy, w ciągu... 40 minut :D. Umówiliśmy się na pierwszą randkę do kina, ale od pierwszego wejrzenia, coś między nami nie zaiskrzyło, ale WYBUCHŁO :) i czym prędzej pojechaliśmy do mnie :). Spotykaliśmy się jeszcze przez pół roku i nigdy nie pomyślałem o niej, niczego złego :).

Gość gość
19:35 No jak dla mnie seks na pierwszej randce jest niedopuszczalny, musze kogoś poznać. No i tak poznawałam dwa miesiące faceta, spędzaliśmy cudownie czas i zakochałam się jak małolata. Myślałam że on także , ale okazało się że przegrałam w jego grze.

Gość gość
gość dziś - no to masz nauczkę i następnym razem nie bądź zbyt łatwym celem.

Gość gość
gość dziś Nigdy nie poznasz kogoś do końca. Dla mnie też bliskość jest ważna, dlatego byłem zaskoczony tamtym wybuchem. Do dzisiaj pamiętam jej zapach :).

Gość gość
gość dziś - ale nie jesteście razem?! No właśnie- tylko dobry seks i... nic więcej. Taka prawda.

Gość gość
gość dziś G_wno prawda. Była wdową z dorastającym synem. Dostała doskonałą ofertę pracy za granicą i to po pół roku zakończyło nasz związek. Rzeczywiście to było pół roku doskonałego seksu i porządku w moim mieszkaniu :D. Ale niektórzy będą w tym widzieć tylko to, co sami chcą zobaczyć :(.

Gość gość
Wiecie co? przezyłam jeden związek gdzie seks był po kilku latach ( byliśmy gówniarzami) a potem przezyłam drugi związek gdzie seks był po trzech tygodniach. I w jednym i drugim przypadku facet nie widział świata poza mną. Tylko facet z jakimiś kompleksami łóżkowymi skresla kobietę tylko na takiej podstawie. A już jak spotkania są fajne, wspólne tematy , podobne podejście do życia i wszytsko to skreśla facet z powodu seksu to ja nie mam więcej pytań.

Gość gość
gość wczoraj - pytanie do Pana Autora: czy udało się spotkanie?

Gość gość
gość wczoraj - a jednak w tym wszystkim chodziło tylko o seks! Gdyby jej na Tobie ( i Tobie na niej ) zależało- bylibyście razem i żadna NAJLEPSZA OFERTA PRACY ZA GRANICĄ nie przekreśliłaby tego związku.

Gość gość
Ja jestem romantykiem, ale życie nauczyło mnie twardo stąpać po ziemi :). Ten wyjazd zapewniał doskonałą przyszłość jej i jej synowi. Poza tym, nie każdy związek jest idealny i nie zawsze warto walczyć o niego za wszelką cenę. Między nami były różnice, które nie przeszkadzały nam w codziennym życiu, ale stawiały znaki zapytania na przyszłość. Jej wyjazd był wspólną i dobrze przemyślaną decyzją. Oboje, jeszcze kilka lat później (bo kontakt mieliśmy nadal) tak uważaliśmy i uważamy. Związek między ludźmi, to coś żywego i nie można zamknąć go w klatce cudzych opinii.

Gość gość
gość dziś - a jak się układa teraz? Jest ktoś ważny ( kobieta ) w Twoim życiu?

Gość gośc ona79
Coz..sama od kilku lat umawiam sie z mezczyznami. Jednak z czatu. Spotkanie zawsze poprzedzone jest rozmowa tel i wyslaniem zdjecia. Reakcja ich zawsze jest taka sama gdy nie ladujemy w lozku po kilku randkach..i na tym sie konczy znajomosc. Pewnie rozpoznaje juz szybciej niz przecietne kobiety zamiary ..czyli pytabie od razu o to co lubie w lozku itp.. Nie wiem dlaczego sie jeszcze dziwie? I ludze sie, ze w internecie znajde kogos kto chce storzyc zwiazek. Jestem konieta po 30, po przejsciach wiec cnotka nie jestem ale.. Czasami jestem zla na siebie, ze nie umiem w realu dac sie zblizyc mezczynie. A o zgrozo pracuje z samymi mezczyznami! Chyba wychowanie w poczuciu nraku bliskosci i akceptacji rodzicow tak na mnie wplymelo. Jak wy w realu poznajecie ludzi? W. Jakich okolicznosciach? Jakie sygnaly sobie wysylacie? Wiem ze to zabawne, ale dajcie mi prosze wskazowki

Gość gość
ona79 Powiem ci że lepiej jak spłoszysz takiego dupka po kilku randkach niż pojdziewsz a takim do łózka a on zapadnie się pod ziemie. Przezyłam coś takiego raz, nigdy więcej nie chce czegoś takiego i nie był to seks na pierwszej randce ale po dwóch miesiącach spotkań. też szybko ale jednak potraktował mnie jak szmatę i to boli do dziś. Nie chce tego rpzezyc jeszcze raz wiec będę przeciągać seks jak się tylko długo da.

Gość gość
gośc ona79 dziś - jak poznajecie w realu? Normalnie: trzeba kogoś zauważyć, śćiągnąć wzrokiem, zainicjować rozmowę ( na początek- o czymkolwiek ) a potem to już leci. Życzę powodzenia. Pozdrawiam.

Gość gość ona79
Widzisz..i tutaj chyba klania sie jedynie pech.. Bo przeciez 2 msc to dlugi czas na to, zeby facet przestal grac.. Bo po 30tce ilez mozna czekac to sama powiedz.. I tak podziwiam za wytrwalosc bo przy regularnym spotykaniu sie to zwariowac mozna jak facet sie podoba ehh Im jestem starsza tym mniej wiem. Serio ..

Gość gość ona79
Sciagnac wzrokim..i zagaic rozmowe. No tak.. Ale skad mam pewnosc ze podobam sie mezczyznie a nie tylko ze mnie lubi. Dodam niezbyt skromnie, ze jestem atrakcyjna szczupla zadbana i co chwile mezczyzni mnie zaczepiaja.. Jednak ja mam problem w odroznieniu podobania sie uwiedzienia a odczytaniem dobrych intencji. Kurcze chlopaki pomozcie jak zdobyliscie swoje kobiety. Zachowania. Gesty?

Gość gość ona79
Dodam cos jeszcze.. Rany nigdy sie tak nie otworzylam w internecie.. Od wrzesnia chodze na terapie z psychologiem. Chcialam pogadac tam o wypaleniu zaodowym - pracuje w korporaci wiadomo stres itp. A ona zaczela od zycia uczuciowego relacjach z ojcem matka. Teraz po pol roku zauwazam dysfunkcje w sobie_ poprzez brak bliskosci i uwagi w dziecinstwie od strony ojca i matki jestem taka dzika. Dopiero teraz widze ze sporo jest i mojej winy stad samotnosc. Pomozcie zatem prosze. .

Gość gość
kobiety mają problemy umysłowe i psychiczne, nie wszystkie ale bardzo wiele, tak wychodzi walka o równość i równouprawnienie, po prostu traktujemy was jak kumpli ale ze szparą, bo tego chciałyście