Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obcierajace buty lasocki dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Czy w sklepie uznają reklamacje bo buty obcierają? Ciężko mi stwierdzić gdzie, bo syn widząc buty mówi ała. Zauważyłam że w jednym bucie na samej górze cholewka jest bardziej pochylona do przodu w porównaniu do drugiego. Rozmiar buta jest dobry, na stopie syna nie widzę żadnych czy pecherzy. Syn ma niecałe 3 latka i nie potrafi przekazać o co chodzi. Obejrzałam buty i tylko ta cholewka wydaje się podejrzana. Miał ktoś podobny problem? Przyjmą reklamacje na coś takiego?

Gość gość
Niestety nie przyjmą.

Gość gość
A argument ze jedna cholewka jest trochę nachylona/skrzywiona? Nie można uznać ze to fabryczna wada?

Gość Kasskaa82
Myślę,że warto próbować. Ale może być ciężko... wiem z doświadczenia (reklamowałam swoje buty). Dlatego szerokim łukiem omijam ten sklep! A dla dziecka polecam buty z Ryłko, wygodne, odpowiednie dla małych stópek:)

Gość gość
Udało mi się rozmiękczyć tą cholewkę, jakby ją rozmasowałam i jest ok. Mi się wydaje ze lasocki robią dobre buty, sama je dla siebie kupuję, niektóre mam już parę lat i nigdy z nimi nie miałam problemu. Innych butów z ccc nie kupuję, bo bez przerwy było coś nie tak.