Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny czy jest tu ktoś kto w ciąży miał nogiska jak kołki? jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

przytyłam książkowo, 6 kg do 23 tygodnia czyli w normie w zupelnosci. ale moje nogi wyglądają jak balerony, jestem zakompleksiona teraz i przerażona...moje koleżanki w ciąży nie miały takich udzisk i bioder jak armat... ludzie ...jem z głową, odstawiłam tłuste przekąski juz przed ciążą, byłam laska przed ciążą a teraz jak patrze na te nogi to zaczynam mieć doła... udziec jak u kardashian niedługo bedzie...to woda czy tłuszcz? :( nie pomaga dieta i ćwiczenia, załamana jestem, myslalam ze bede miec szczuple uda jak dawiej skoro jem z głową i sie ruszam

Gość gość
O matko, kobieto, przecież normalne, że woda ci się zatrzymuje. To nie jest tłuszcz, tylko opuchlizna limfatyczna, bo krążenie jest przyblokowane. Staraj się więcej ruszać w dzień jak ci się chce, bo jak ci się nie chce to załóż dresy zamiast leginsów i się tak nie patrz. Poszukaj se jakiegoś zajęcia, lepiej zrobisz. Po porodzie wszytko zejdzie. Zobacz że ręce, dłonie, stopy i twarz też masz opuchnięte. Nie ma to jak wynajdować sobie problemy. :P