Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uciec zostawić wszystko. .

Polecane posty

Gość gość

Jestem 21 studentka. Szczupła, wysportowana, całkiem ładna, niska, naturalna blondynka zafarbowana na czarno. Nie powinnam narzekać na swoje życie. Ale po prostu mam go dość. Chce czegoś nowego nie planowanego. Zostawić wszystko. Wyprowadzić się gdzieś. Z osobą która też chce zmian. Z koleżanką która lubi spontany, imprezy, ryzyko iii chce poczuć że żyje. Jaa i Ty. Oczywiście jako przyjaciółki. Poznamy nowe rzeczy, nowych ludzi, facetów przygody. Pieniądze coś tam całkiem dużo mam Na początek wystarczy. Zostaw mail odezwę się.

Gość gość
to okrutny świat ciebie tak kusi i wyciąga swoje kościste łapy po ciebie. Nie daj się wciągnąć w ten bystry nurt żywiołu. Ci co poszli za żywiołem teraz umierają na dworcu lub na ojomie. Znajdź w wyszukiwarce pod hasłem : Elżbieta Szanty Płomień Miłości .. , tam węgierska dziewczyna o swoim niezwykłym życiu i o miłości.

Gość gość
Jak chcesz ułożyć sobie dostatnie i spokojne życie to w każdym razie nie zostawiaj w PL. Tutaj możesz conajwyżej nabawić się choroby nerwowej i frustracji.

Gość Lidka2020
Przygody z facetami? Masz na myśli seksualne przygody?

Gość gość
Nie chce całego życia traktować jak przygodę. Po prostu spontanicznie wyjechać na jakiś czas i szaleć