Ironiczna Mysz Kukawska Priv 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 Właśnie robiłam kanapki do pracy dla mojego M. i wyciągnęłam ten kupiony przez niego ser, z lodówki. Powąchałam i ... poleciałam do łazienki, bo nie mogłam wytrzymać tego smrodu. Po prostu zapach brudnego dilda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz Kukawska Priv 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 Co robić w takiej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2016 Ha ha ha ha dać myszom http://qck.pl/9uj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2016 Czesiek, dalej nie ma Ci kto penetrować tyłka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 17, 2016 eee podszyw Dagi. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz Kukawska Priv 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 Nie, to moje officialne konto. Osoba, która pisała o mojej rzekomej prostytucji, to podszyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz Kukawska Priv 0 Napisano Kwiecień 18, 2016 M. przez to nie miał dzisiaj kanapek do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach