Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście odebrali takie zdanie? O co tu chodzilo? O seks?

Polecane posty

Gość gość

Wiec pisaliśmy z facetem o seksie,On proponował mi jakieś tam eksperymenty w lozku pol zartem pol serio i napisał też coś takiego " W takiem razie postaram się być wspanialym taorzyszem tego spaceru i mam nadzieje, ze jego zwienczeniem będzie COS NOWEGO W NASZYM ZWIĄZKU, to pozostawiam Twojej ocenie, ale ja chcialbym sporobowac" To chodzilo o seks?

Gość gość
Chyba chodzilo o to ze pojdziecie na spacer...

Gość gość
Tak, ale najpierw pisaliśmy, ze na tym specerze zrobimy... no wiadomo cos. A potem on napisał to znanie i nie wiem za bardzo jak je rozumieć czy to "cos nowego w naszym zwiazku" to nadal chodzilo o seks?

Gość gość
* no wiadomo co - mialo byc A i co ważne- jesteśmy w ukladzie, a nie w związku więc nie wiem czemu tak napisał i co to miała być za aluzja

Gość gość
No pewnie o seks...ciezko stwierdzic po takim wyrwanym z kontekstu zdaniu.

Gość gość
No bo tuz wcześniej on pisał o seksie i czy czegos tam nie sprobujemy. A potem napisał to zdanie właśnie, tez mi sie wydaje, ze to chodzi o seks, ale nie jestem pewna więc pytam no i jeszcze uzyl słowa "związku" - troche mnie to zastanowiło skoro to miał być układ

Gość gość
Tak moze tylko to nazwal "zwiazek"....a swoja droga to mialas juz sie z nim nie spotykac po tym jak ci nie zlozyl zyczen na walentynki i dzien kobiet...

Gość gość
08:51- złozył mi zyczenia :) ale moze za duzo sobie wyobrazam po tym slowie zwiazek czy nie wiem moze on chcial sprawdzic moja reakcje czy co

Gość gość
Nasza forumowa desperatka znowu w akcji...nie klam, bo nie zlozyl ci zyczen i sama sie tu zalilas. I tak chodzilo mu o cos nowego w seksie, bo jemu przeciez tylko o seks chodzi o czym cie poinformowal na poczatku znajomosci.

Gość gość
Po prostu napisał w związku, bo penie nie znalazł żadnego odpowiednika tego słowa, nie analizuj. Tak facet chce spróbować, tego o czym pisaliście. I nie wkręcaj się, zgodziłaś się na UKŁAD, w którym chodzi o SEKS, nie doszukuj się tam amorków, relacja oparta na seksie nie jest dla każdego.

Gość gość
Nasika ci do tyłka na tym spacerze. A kiedy tobie będą wylatywać jego siuśki, on uklęknie i się oświadczy.

Gość gość
jesteście w układzie i takie aluzje by sobie robił? układ to układ a nie jakaś przyczajka :)

Gość gość
Wiesz układ też jest swojego rodzaju związkiem tylko niezbyt oficjalnym