Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wesele w plenerze a prąd

Polecane posty

Gość gość

Witam, planuję niedługo wesele w plenerze, mamy ogromną działkę za domem pięknie urządzoną i chcemy ją wykorzystać. Zastanawiam się nad źródłem prądu. Myślicie że jeden agregat wystarczy by uciągnąć taką impreze?

Gość yeztem
agregat o mocy wyjściowej 10 kVA powinien wystarczyć i 30 litrów paliwa na jedną noc , a co z poprawinami ?

Gość gość
postaw agregat przy orkiestrze, będzie robił za perkusję.

Gość gość
nie wystraczy i nie nadaje się do zasilania urządzeń elektornicznych do tego trzeba agregat asynchroniczny one są drogie i mają mniejsza moc. kabel przeciągnać o odpowiedniej śrendicy i tyle.

Gość Ragonia
Może to bardzo ciekawe i fajne rozwiązanie, ale niesie ze sobą wiele niebezpieczeństw. Nie wspomnę już o pogodzie. Dlatego zdecydowanie bardziej wolę takie domy weselne jak np. http://www.domweselnyastoria.pl/ oferują bardzo ciekawe propozycje i udogodnienia dla przyszłych małżonków i nie trzeba o nic się starać.

Gość gość
Bardzo fajny pomysł. Myślę, że agregat spokojnie wystarczy do oświetlenia i muzyki. Raczej nie opłaca się się kupno agregatu, lepiej wynająć. Ja kiedyś wynajmowałam od firmy www.agar-power.pl.

Gość gość
każdy gość siedzi na własnym rowerku i nakręca moc do agregatu nie nakręci nie pożre nie ugra nic na krzywy ryj!!