Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyna99

przelewanie w brzuchu, nudnosci..

Polecane posty

Witam. Juz nie wiem co mam robic.. rok temu zaczelo mi przelewac sie w brzuchu.. zrobilam badania na mocz, krew jak zalecil lekarz i okazalo sie, ze mam wysoki cholesterol. Jestem szczupla osoba, ale fakt potrafilam jesc fast foody, chipsy i inne slodyczy bez najmniejszego problemu i na dodatek popijac pepsi. Przeszlam na diete, zaczelam brac leki, lecz przestalam po kilku miesiacach bo w sumie nie dawaly zadnych poprawek. Zaczelam cwiczyc, stosowalam diete, wyeleminowalam chipsy, slodycze itp. Mozna powiedziec, ze juz bylo wszystko dobrze. Trzy miesiace temu zaczelam juz jesc normalnie, czasami zdarza mi sie nawet, ze zjem cos slodkiego. Normalna ludzka rzecz. Sluchajcie.. znowu zaczely mi sie przelewania w brzuchu, sa nieznosne, dodam, ze mam fobie i boje sie wymiotowac, co jeszcze bardziej mnie stresuje. Stolce sa normalne, ale czasami po oddaniu stolca, czuje jakbym miala dostac biegunke.. Od trzech dni mdli mnie strasznie i moja opcja, zeby przestalo mnie mdlic zuje gume. Nie wiem co to moze byc.. plakac mi sie chce z tego wszystkiego. Czy ktos mial jakies podobne objawy badz wie co to moze byc?

Gość gość
problemy z jelitami, zakłócona flora bakteryjna, zła dieta, być może masz problem z Candida albicans lub/i z niedokwaszonym żołądkiem zalecenia: kategorycznie odstawić fast-foody i słodkie jeść więcej warzyw, szczególnie kiszone ogórki i kiszona kapusta (kiszone tradycyjnie, a nie kwaszone ze sklepu, bo to g****o jest) do tego kefiry i jogurty z żywymi kulturami bakterii (najlepiej też własnej roboty) poza tym polecam soki, na oczyszczenie najlepszy sok z buraków