Julia6999 0 Napisano Kwiecień 18, 2016 bo tyle mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2016 nie, to nie duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2016 Raczej mało ważysz moim zdaniem. ale zależy, jaką masz budowę. ja ważę 54-55 kg a jestem niższa od Ciebie o 3 cm i wyglądam naprawdę szczupło. jeszcze nieco zalezy od tego ile masz lat i czy rodziłaś. bo np. kobieta po 35- 40 roku życia z taką wagą przy Twoim wzroście wyglądałaby masakrycznie chudo. ja mam 32 lata i dziecko 4letnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2016 chyba ok, mam tyle samo i wazę 51, ale najlepiej sie czuję ważac 49 ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biurowa31 Napisano Kwiecień 19, 2016 Zmierz sobie obwód nadgarstka i poszukaj na necie ustalanie idealnej wagi ciała na podstawie obwodu nadgarstka. Ja mam 168 i poniżej 58 kg u mnie jest już niedowaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julia6999 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 mam 16 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach