Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie zaliczył I olal czy to jakaś nowa moda teraz

Polecane posty

Gość gość

Czytam tematy na cafe i bez przerwy rzuca mi się temat o masowym zaliczaniu przez facetów. mnie też to niestety ostatnio spotkało. Czy to jakaś nowa moda czy sposób na życie? Czy nie ma już w dzisiejszych czasach normalnych facetów szukających związku czy sami sciemniaczepozostali, którzy jak tylko dostaną co chcą przepadają jak kamień w wodę?

Gość gość
Bo jak faceta nie zauroczysz i nie pograsz z nim w niedostepna to tak sie dzieje

Gość gość
A czy ktoś wam karze chodzić z takimi do łóżka po kilku dniach znajomości? Najpierw wypadałoby przekonać się co czuje druga strona i czego tak naprawdę chce, a dopiero później ewentualnie iść do łóżka. Jakoś mnie nigdy nikt nie wykorzystał, no ale ja nie rozkładam nóg na piękne oczka faceta :P

Gość gość
A czy jeśli facet mowi, że jest to coś między nami, że chciałby być ze mną, to czy to nie świadczy o jego deklaracji? I żeby była jasność, nie poszłam od razu do łóżka na piękne oczy faceta.

Gość gość
Faceci tak mowia zeby zaliczyc. Musisz patrzec na jego czyny a nie slowa.

Gość gość
Nie ważne co facet mówi, ważne jak facet się zachowuje! Moje koleżanki też ciągle narzekają na facetów, tych których miałam okazję poznać już po 5 minutach rozmowy rozszyfrowałam i ostrzegałam że to buraki, a nie faceci i jak na razie moje słowa się sprawdzały. Najwidoczniej niektóre kobiety podświadomie wybierają sobie niewłaściwych mężczyzn i nie dostrzegają dość oczywistych przekazów.

Gość gość
Dla mnie jako kobiety nieslychanr jest ze inne kobiety leca na teksty "chcialbym z toba byc, zalezy mi na tobie itp". Przecież to typowy tekst na wydymanie.

Gość gość
gość dziś - zgadzam się! Dziewczyny, jesteście za łatwe!

Gość gość
A co ma powiedzieć facet? Jak powie prawdę że nie jest pewny co czuje, że zależy mu na seksie, to od razu zostanie przekreślony. A że kobiety wręcz uwielbiają słyszeć to czego chcą (nawet jeśli wiedzą że to kłamstwo) to już wasza wina :)

Gość gość
Dziewczyny teraz sa strasznie latwe.

Gość gość
To w takim razie, jakie są teksty faceta na nie wydymanie? Bo czyny i owszem jakieś tam były kwiaty, spacery, kolacje itp

Gość gość
Za łatwe, za trudne. Zdecydujcie sie. A Wy tez jestescie łatwi. Dajecie die wydymac laskom. Taka prawda. A wy kobiety weźcie sie w garsc i tez udawajcie(przynajmniej), ze udało Wam wydymac sie faceta.

Gość gość
Takie sztuczki jak kwiaty, spacer i kolacje też działają i dzięki nim bardzo łatwo o zaliczenie :P

Gość gość
Dlatego dziewczyny, na przyszłość pamiętajcie, aby dymac ich na kasę. jak zalicza to przynajmniej fajne prezenty zostaną albo wspomnienia na drogich weekend ach w spa. Ja tak robię i nie żałuję, że facet przepadł. Probujcie!

A czy autorka w ogóle miała ochotę iść z tym facetem do łóżka ? Czy poszła, bo facet chciał ? Miałaś ochotę i przyjemność ? Co Tobą powodowało ? x zadziwiają mnie te żale wylewane na forum, bo mam wrażenie, że kobiety do łóżka idą z facetem bez ochoty i przyjemności i seks traktują jak kartę przetargową. Gdyby przyjemność i chęć była (prawdziwa i wewnętrzna -"zrobiłam, to bo chciałam") to nie byłoby tylu smutnych księżniczek płaczących, że zostały "zaliczone". To jak się czujecie zależy wyłącznie od Was - Wy też możecie zaliczyć gościa i go olać, tyle że chodzicie do łóżka interesownie, bo myślicie ,że potem będzie "związek" :D :D :D a to tak nie działa, do łóżka idzie się dla przyjemności i jeżeli przyjemość jest, to nie ma potem żalu. Jeżeli nie chcecie żałować, to idźcie wtedy, gdy naprawdę macie ochotę, a nie gdy ON ma ochotę ;)

Gość gość
gość dziś Czy nie ma już w dzisiejszych czasach normalnych facetów szukających związku x Po wyzwoleniu seksualnym kobiet nie licz na związki. Kobiety chciałyście móc sypiać z kim popadnie i nie być nazywane puszczalskimi więc o co wam chodzi? Macie to co chciałyście. Mężczyźni zaakceptowaliśmy to, że chcecie to robić bez zobowiązań więc się dopasowaliśmy. Otworzyłyście "puszkę pandory" i teraz marudzicie bo coś wam nie pasuje. Teraz to już po ptakach. Zrobiłyście sobie już taką opinię, że nikt nie będzie czekał na seks dłużej niż miesiąc bo to zwykłe frajerstwo jak innym wcześniej dajecie dużo szybciej. Mądry Polak po szkodzie jak to mówią.

Gość gość
a ja jestem chora psychicznie i nie bylam z zadnym w lozku i mam spokoj

Gość gość
dziś Dokładnie, niestety jak widać większość kobiet idzie do łóżka nie dla przyjemności, ale po to aby zatrzymać przy sobie faceta... a to największy błąd jaki można popełnić i być może faceci to wyczuwają i takich kobiet nie biorą pod uwagę jako partnerki na poważnie. A w tego typu tematach wygląda to tak jakby facet brał te kobiety siłą i zmuszał je do seksu.

Gość gość
Dokładnie, niestety jak widać większość kobiet idzie do łóżka nie dla przyjemności, ale po to aby zatrzymać przy sobie faceta... a to największy błąd jaki można popełnić i być może faceci to wyczuwają i takich kobiet nie biorą pod uwagę jako partnerki na poważnie. A w tego typu tematach wygląda to tak jakby facet brał te kobiety siłą i zmuszał je do seksu. xx jak dlugo nie dostanie to tez sobie idzie bo zaden nei bedzie czekal, az laska bedzie gotowa. poza tym filozofia mezczyzn: innym juz dala, to czemu ja mam czekac. no i macie dylematy i narzekania o ile to nie sa zmyslone tematy

Gość gość
Była nadzieja. Miałam ochotę iść do łóżka, ale myśląc, że będzie z tego jakaś relacja. Gdybym wiedziała, że facet zniknie, nigdy bym się na to nie zdecydowała, bo nie puszczam się na lewo i prawo. Uwierz mi, że po tym zdarzeniu bardzo moja samoocena została zanizona, a czuje się gorzej niż podle. O tym, że było z mojej strony zaangażowanie i zauroczenie to nie musze pisać bo było i to duże. Szkoda, że faceci myślą tylko o sobie.

Gość gość
A po co facetowi kobieta na stałe i związek? Kiedyś to rozumiem, to była jedyna możliwość do regularnego seksu, kobieta potrafiła zająć się domem i mężczyzną, ugotować, uprać, pomagała do tego przy gospodarstwie, itd. A dziś to tylko kłopot, jesteście leniwe, niewiele potraficie, jesteście roszczeniowe, ciągle narzekacie i do tego potraficie się puścić, więc szkoda sił i nerwów na stałą partnerkę.

Gość gość
po 1 jakiego mężczyznę wybieracie to wasza sprawa jest wielu różnych mężczyzn nie bez powodu jedne kobiety są zaliczane a inne kochane i szanowane po 2 dziś jesteście rozwiązłe więc więc rozwięźli mężczyźni nie powinni wam przeszkadzać po 3 w czasach gdy kobiety się szanowały nikt nie robił takich numerów tak często jak dziś gdy kobiety się nie szanują i są rozwiązłe

Gość gość
Autorko zostałam identycznie potraktowałam. On zgrywał dobrego człowieka z wartościami i zasadami, mówił że tylko stały związek go interesuje, było przed seksem wiele romantycznych spotkań na których się bardzo starał. Zakochałam się w nim, on to musiał widzieć a mimo to zaraz po seksie olał, zniknął jakbym była jakaś trędowata. Moja samoocena spadała do zera albo niżej, współczuję kolejnemu facetowi. Nikt nigdy mnie tak nie potraktował, jak facet spotykał się na kolejne randki to chciał być ze mną a ten udawał grał żeby osiągnąć cel. I najgorsze to olanie, gdyby jeszcze się spotkał porozmawiał o tym to jakoś bym mu wybaczyła ale to olanie to cios poniżej pasa.

Gość gość
gość dziś - ja jestem "z innych czasów": piorę gotuję prasuję i potrafię ogarniać w domu wszystkie sprawy, ale PRAWDA JEST TAKA, że wy, faceci wolicie te "leniwe księżniczki", bo onie trzeba dbać i dla nich się starać ( rozumujecie to tak, że one SĄ TEGO WARTE ), a takie "pracowite i porządne" lekceważycie i macie za nic! Znam kobiety, którym mężowie ( partnerzy) robią nawet kanapki do pracy!

Gość gość
No dokładnie gość. Gdyby chociaż się spotkał i wyjaśnił, że nic z tego nie będzie.

Gość gość
Kobieta która nie pracuje i nie zarabia kasy to s****wo nie warte związku. Dziś już nie wystarczy ładna dooopa bo to jest warte 100 zł. Kobieta musi być wykształcona, ładna i mądra. Wtedy ma szansę na męża który odpowiada jej pozycji społecznej.

Gość gość
No proszę, czyli ta wyśmiewana czystość przedmałżeńska ma bardzo głęboki sens. Dziewczyna czysta nigdy nie poczuje się jak szmata a jak widać na waszym przykładzie, ten radosny seks bez zobowiązań potrafi bardzo poranić. No, jak każdy grzech ciężki...

Gość gość
gość dziś przestań obwiniać mężczyzn za swoje puszczalstwo i wybory bo nigdy nic nie zmienisz w swoim życiu gość dziś Znam kobiety, którym mężowie ( partnerzy) robią nawet kanapki do pracy! x One WYBRAŁY normalnych mężczyzn a jak pozostałe latają za bad boyami i same nie są porządne to czego oczekujesz? Nikt nie będzie za ciebie organizował za ciebie twojego życia i podejmował decyzje wraz z braniem odpowiedzialności za te decyzje!

Gość gość
A najgorsze jeszcze jest to, że teraz pewnie chodzi i chwali się kumplom jaką naiwna spotkał i zaliczył. masakra. Martwie się też by tylko z tego jeszcze gorszego kłopotu nie było tzn ciąży, bo jak wiadomo nie ma środków antykoncepcyjnych dających 100%pewności.