Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie zaliczył I olal czy to jakaś nowa moda teraz

Polecane posty

Gość gość
I wiecie co szanuję szczerego rooochacza który nie owija w bawełnę a już na pewno nie bawi się w zdobywanie kobiety tylko po to aby dostać seks. Można być rooochaczem ale przy tym nie kłamać i nie drwić z uczuć drugiej osoby. x czyli rooochacz z klasą, Pierce Brosnan roochaczy. Podoba mi się:)

Gość gość
Mnie tez to spotkało i wiesz co? Zakochalam sie teraz jestem twarda suka ktora bawi sie facetami.... dasz rade. Nie poddawaj sie. Takie s*******ny niech ida do burdelu

Gość gość
"Takie s*******ny niech ida do burdelu" x Skoro bawisz się facetami to właściwie zapraszasz ich do burdelu czyli ... do siebie.

Gość gość
kobiety zawsze były łatwe. jakby nie były to nie dotrwalibyśmy do dziś w liczbie 7mld ludzi. a z drugiej strony czym sie przejmujesz. przeciez tez sprawdzilas czy sie nadaje w seksie, wiec jak nie wyszlo to lecisz dalej. w ogole teraz żeby jakoś wyjść na tym wszystkim, to randkuje sie z kilkoma na raz, bo wieksze prawdopodobienstwo ze trafisz na kogos spoko i masz seksy z roznymi, a nie czekasz aż jednemu sie zachce raz na tydzień.

Gość gość
Właśnie bawmy się nimi tak jak oni nami. I nie zapominajcie wyciągnąć od nich max kasy. Jak nie wyjdzie będzie wam mniej żal.

Gość gość
Ciekawe... jak ja podchodziłem do dziewczyn i mówiłem: cześc jestem xyz chciałbym cię bliżej poznać - to patrzyły na mnie jakby było im przykro, że żyję. I to nie jakieś lampucery z dyskotek tylko najzwyklejsze dziewczyny poznane w pracy. Czuję się jak ostatni frajer bo łyknąłem ten kit o byciu dobrym, wartościowym facetem i w wieku 31 lat nie miałem ani jednej pozytywnej znajomości z żadną dziewczyną. A co gorsza nie mam już ochoty na żadną.

Gość gość
Ja z moim facetem dopiero poszłam do łóżka po paru miesiącach bycia razem, wcześniej nie było opcji żebym się zgodziła xd przynajmniej mnie teraz szanuje, a jestesmy ze sobą już prawie 3 lata

Gość gość
"Właśnie bawmy się nimi tak jak oni nami. I nie zapominajcie wyciągnąć od nich max kasy. Jak nie wyjdzie będzie wam mniej żal." x Czyli jednak jesteście k*****. Trafił swój na swego. O co macie żal?

Gość gość
" przynajmniej mnie teraz szanuje" x Jeśli uważasz, że szanuje cię dlatego, że kazałaś mu czekać to źle wróżę twojemu związkowi. Prawdopodobnie wszystko popsujesz przez własną głupotę.

Gość gość
dziś mam to samo. takie zdu.pcone czasy, że przez to dużo fajnych wartościowych ludzi musi żyć w celibacie jak nie chce złapać adidasa czy jakiegoś innego syfu.

Gość gość
Gościu z 23:34 ale o co chodzi? my Kaska wy dymanko i każdy będzie zadowolony i nie będzie już żadnych żali, że mnie zaliczył.

Gość gość
"my Kaska wy dymanko i każdy będzie zadowolony i nie będzie już żadnych żali, że mnie zaliczył." x Rzecz w tym, że nie naciągniesz takich na kasę a jedynie jakiegoś biednego frajera co uwierzy, że poznał fają dziewczynę i będzie robił wszystko o co poprosi. Ty zrobisz to bo jesteś kobietę i masz predyspozycję do racjonalizowania swojej głupoty. On natomiast da się wykorzystywać bo wierzy, że z tego będzie coś poważnego.

Gość gość
my Kaska wy dymanko x I dlatego panienki z agencji mają ręce pełne roboty, bo raz... są tańsze niż pierwsza lepsza laska, dwa... o 1000% razy lepsze w łóżku i żadna z kafeterianek nie ma możliwości się równać z profesjonalistką :)

Gość gość
Ej nie gadaj, głównie to bogaci płacą! Biedni to co najwyżej na piwo mogą zaprosić.

Gość gość
No i doszliśmy do sedna! Macie ochotę na niezobowiązujący sex to odwiedzajcie burdele!!

Gość gość
" Macie ochotę na niezobowiązujący sex to odwiedzajcie burdele!!" x A wy skoro traktujecie seks jako nagrodę zawieście sobie cenniki na szyjach.

Gość gość
No a sex to nie nagroda dla faceta? Nie rozsmieszajmnie:D

Gość gość
"No a sex to nie nagroda dla faceta? Nie rozsmieszajmnie" x Skoro seks dla ciebie to ból i poniżenie że rozważasz go tylko jako nagrodę to lepiej go nie uprawiaj. Od mężczyzn trzymaj się z daleka i daruj sobie założenie rodziny bo jeszcze dzieci obarczysz swoją głupotą.

Gość gość
Nie, sex to wspaniała sprawa, ale pod warunkiem, że uprawia się go z normalnym , wartosciowym godnym tego facetem, a nie marnym roochaczem , który nie liczy się z uczuciami innych a zależy mu tylko na chwilowym zaspokojeniu własnej chuci

Gość gość
sex to nagroda dla kobiety. ile sie teraz trzeba nagimnastykować i starać żeby miec seks z jakimś kumatym w te klocki i odpowiednim pod wzgledem fizjonomii q**sem, ech;/ aż mi się nie chce zaczynać jak wiem ile zachodu z tym wszystkim. nie ma to jak licealne czasy, wszystko przychodziło łatwo - chodzenie, randki, seksy. jak ktos w liceum sobie nie znajdzie faceta to potem coraz ciężej

Gość gość
"ale pod warunkiem, że uprawia się go z normalnym , wartosciowym godnym tego facetem" x Wystarczy napisać: atrakcyjnym. Jak nie jesteś atrakcyjny to możesz swoją wartościowość i godność spożytkować gdzie indziej ale nie z kobietą.

Gość gość
A po co mam iść do burdelu? Prostytutka kosztuje pewnie ze 200zł, a zwykła dziewczyna wyjdzie mnie max 50zł :) Wychodzę z założenia że skoro rozkłada przede mną nogi, to chyba oczywiste że sama ma na to ochotę... tylko że ja nie znikam po jednym razie, bo skoro można kontynuować i bzykac się dalej, to szkoda byłoby z tego rezygnować :) no chyba że dziewczyna jest w tym beznadziejna, to żegnam się grzecznie i szukam dalej.

Gość gość
No to w takim razie niskich lotów masz te dziwy skoro rozkładają nogi za parę piw za 50 zl.

Gość gość
Chyba nad ranem muszą bardzo straszyć wyglądem jak przetrzeźwiejesz :D

Gość gość
Zdziwił/zdziwiłabyś się, są to atrakcyjne i wydawałoby się normalne dziewczyny, ale sam nie przypuszczałem że są tak chętne na seks :) ale skoro same do tego dążą to dlaczego mam nie sprawić im tej przyjemności? Tym bardziej że ja nie ściemniam i nic nie obiecuję, więc wiedzą na co się piszą.

Gość gość
laska jest łatwa a teraz marudzi, że została potraktowana jak łatwa dobre

Gość old man and the sea
to to znaczy *****cz? kiedys to był ***aka

Gość gość
Roohacz to to samo co yebaka. ;) cenzura nigdy nie śpi ;)

Gość gość
Niestety mowienie wprost kobiecie, że celem tylko seks jest bardzo nieskuteczne. Wszystkim zaoszczędziło by wiele nieporozumień i rozczarowań gdyby szczerość w tym temacie była normą. Niestety kobiety nie chcą tak naprawdę szczerości. Chcą uwodzenia, niemówienia wprost o co chodzi, bajerowania. Taka jest prawda i faceci chcąc nie chcąc muszą się do tej gry dostosować bez względu na to czy chcą tylko seksu czy czegoś więcej. Droga jest ta sama