Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na wakacje w 6 miesiącu

Polecane posty

Gość gość

Mazury czy Bałtyk? Co jest mniej kosztowne? Mamy 5 tys miesięcznie.

Gość Azealia
Myślę, że chyba jednak Mazury. Zależy tez jak chcecie spędzić wakacje. Jak zdecydujecie się jechać nad Bałtyk to poszukajcie noclegu na bookapart mają fajne oferty i czasem można przyoszczędzić :)

Gość Majkaa33
Prawdę mówiąc wakacje nad Bałtykiem mogę być bardzo podobne cenowo do wakacji na Mazurach , jedynie wystarczy dobrze poszukać , na przykład na tym portalu https://www.lebanoclegi.pl/ - Łeba noclegi znajdziemy wszystkie najlepsze miejsca z całej Łeby, w różnych zakresach cenowych , dlatego też z pewnością znajdziesz coś dla siebie.

Gość gość
Mi sie wydaje ze mazury sa droższe- noclegi po tyle samo a obiady droższe ( mówię o Mikołajkach i Mrągowie, bo w mniejszych miejscowościach może jest taniej- ale z drugiej strony zero atrakcji:p ). Po za tym moim zdaniem klimat morza wakacjami jest niezastąpiony :p dlatego ja zawsze wybieram morze. A jeśli chcecie żeby było taniej, jadąc wstąpcie do jakiegoś markety (biedronka, lidl, tesco) i zróbcie zapas wody, napojów, owoce, przekąski, drożdżówki. Takie rzeczy na wakacjach są bardzo drogie :|

Gość gość
Ja polecam Bory Tucholskie - lasy, jeziora, mało ludzi. Grunt, żebyś nie musiała łazić po upale, męczyć się na zatłoczonej plaży itd. No i ważne też, żeby podróż nie była zbyt długa.

Gość gość
Chorwacja, pod warunkiem że ciąża niezagrożona.

Gość gość
Ciąża przebiega idealnie l. A lekarz zabronił do Chorwacji

Gość MandyLane
Mazury są spokojne i tanie, a bardzo ładne. Polecam Ryn, tam znajdziesz spokój, dużo zieleni, jezioro. Domki nie są drogie (ja szukałam przez nocujznami.pl), dużo tańsze od tych w bardziej zatłoczonych miastach.

Gość gość
A ja uważam, że Bałtyk. Fajne można odpocząć za nie wielkie pieniądze np. w Rewalu. Cisza, spokój i piękne widoki. Tanie noclegi w Rewalu znalazłam na stronie http://otonoc.pl/noclegi-Rewal Kilka razy korzystała już z tej strony i nigdy jeszcze się nie zwiodłam.

Gość gość
nad bałtykiem a dokładnie w Gąskach jest super ośrodek rekrecyjny "Aga" który moim zdaniem jest stworzony do takiej sytuacji w której się znajdujesz. Ośrodek położy 20 metrów od morza do tego mega komfort, SPA a sama miejscowość mega spokojna i klimatyczna.

Gość gość
Bałtyk, ja bym tak wybrała, chociaż Mazury też są piękne. Poszukaj jakiegoś fajnego noclegu, mogę polecić Tobie portal http://otonoc.pl/ kilka razy korzystałam i zawsze była zadowolona. W 6 miesiącu to raczej pola namiotowe i kempingi odpadają, ale jakiś fajny pensjonat, czemu nie :)