Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LEGOLAND Niemcy czy Disneyland Paryż

Polecane posty

Gość gość

Szukam porady - fajniej jechać z dzieciakami do Legoland Niemcy czy Disneyland Paryż? I trzeba wcześniej kupić bilety, czy to już lepiej na miejscu?

Gość gość
LEGOLAND jest w Danii bezmózgu w Bilund :p

Gość gość
Akurat Legolandy są: w Danii (Legoland Billund), w Niemczech (Legoland Deutschland) i w Wielkiej Brytanii (Legoland Windsor). Więc wszystko jest ok. Legoland w Niemczech jest w Günzburg. Bardz fajny park i stosunkowo blisko. jesli chcecie nocowac niedaleko, to polecam Hotel LEGOLAND Feriendorf . Jest w porządku. Kupiliście już bilety? Dobre ceny są na parkmania.pl.

Gość gość
Tylko oryginał, Floryda USA

Gość gość
My korzystaliśmy właśnie z Parkmanii jak szukaliśmy biletów do Disneylandu. tam maja bardzo fajną obsługę klienta. Wszystko opowiedzą, doradzą w wyborze. No i bilety w ciągu godziny już mieliśmy.

Gość gość
Jeśli się wahacie to zajrzyjcie na stronę http://www.parkmania.pl/ i zobaczcie, które ceny wam bardzie odpowiadają. A jak nadal będziecie mieli wątpliwości to obsługa strony pomoże wam je rozwiać. Sama korzystałam z niej wiele razy i polecam z doświadczenia, bo po co sobie życie utrudniać :)

Gość gość
Szybko się kupuje na tej stornie;)

Gość gość
A gdzie lepiej pojechać? Legoland czy Disneyland z nimi?

Gość gość
W sumie to obojętnie gdzie kupujesz bilety, zależy od tego co chcesz zobaczyć. Ceny i tak na stronie są niższe niż na miejscu, no i nie trzeba stać w kolejkach. Bilet przychodzi na maila w ciągu godziny zazwyczaj, a w razie problemów można się skontaktować z obsługą klienta :)

Gość gość
Obsługa Parkmanii jest bardzo kompetentna, już dwa razy musiałam z nimi coś załatwić i zawsze było bardzo miło :)

Gość gość
a jak się z nimi lepiej kontaktować: tel czy maile? Mam kilka pytań co do noclegów

Gość gość
Telefonicznie można kontaktować się od pon. do piątku w godz. 9.00-17.00. Jak ci się spieszy z odpowiedzią to pisz maile.

Gość gość
Dzięki! Już wszystko wiem i mam zamówione bilety ;)

Gość gość
A co sądzicie o tym żeby kupić nocleg na 1 dzień na terenie parku? I spędzić 2 dni na zabawie.

Gość gość
To się całkiem opłaca, bo nie musicie dojeżdżać, tylko macie do parku kilkaset metrów. Do tego bilety są już cenie noclegu.

Gość gość
Jeśli nie nocujecie na ternie parku to z Paryża trzeba kawałek dojechać np. pociągiem, albo jeśli macie auto to autem. Policzcie sobie jak bardziej się opłaca. Nocleg w Paryżu też najtańszy nie jest, szczególnie dla całej rodziny ;)

Gość gość
Zależy jaki ma się budżet i na jaką promocję się trafi. Można z całą rodziną nocować za około 2 tys zł. To koszt podobny do spania gdzieś w hotelu, kilkadziesiąt kilometrów od parku.

Gość gość
Dacie link do jakiegoś cennika?

Gość gość
ciężko stwierdzić. Disneyland to absolutnie miejsce #mustseen jeśli chodzi o dzieci! Ja moją córcie najpierw zabrałam do Disneylandu, a po roku do Legolandu. Jeśli chodzi o organizację biletów itd - polecam Parkmanię, dostaniecie bilety po okazyjnej cenie ;) Mnie osobiście bardziej Disneyland się podobał, ale to kwestia gustu;) Warto oba zobaczyć