Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gaz w kuchni

Polecane posty

Gość gość

Mam doły często, generalnie wydaje mi się że mam depresję od pewnego czasu ,ale jak mam lepszy dzień to próbuję nadrabiać, jestem po studiach , moi bliscy znajomi uważają mnie za inteligentna i fajną osobę ,ale z długami i brakiem pracy juz nie daje rady. Tak samo jak z obietnicami męża ,obietnicami bez pokrycia. Od 5 lat jego eks żona niszczy nam życie, może nawet nie wie ,że moj***ardziej niż jego, pewnie dla niej bez różnicy... Sama juz dawno sobie ułożyła życie z innym ,ale boli ja to ,że jej były maż ,a mój obecny nie jest j jej niewolnikiem jak dawniej. Ja zawsze mu pomagałam w nieskończonych sprawach sądowych z ex bo jestem po 3 latach prawa ( potem zmieniłam studia). On tego nie docenia, uważa po fakcie - przegranej sprawie, że może by sam lepiej wyszedł na swoim. Ja od prawie 2 lat nie znajduje pracy i wczoraj jak przyszedł powiedział ,że duży palnik gazowy był włączony. Jak się okazało był włączony ponad 10h i pomimo ,że kilka razy usnęłam teraz żałuję ,że ten gaz w kuchni nie zadziałał.

Gość gość
idz do psychologa-psychoterapeuty do poradni zdrowia psychicznego.

Gość gość
Obecnie gazam jaki mamy w kuchenkach nie można się zatruć ale można chałupe wysadzić w powietrze.