Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ankieta dla kobiet

Polecane posty

Gość gość

1) czy jesteś zadowolona ze swojego męża/partnera 2) jak często uprawiacie seks 3) czy jesteś zadowolona z seksu z nim 4) co bys u niego zmieniła, co ci przeszkadza 5) czy jesteś zadowolona z jego rozmiaru 6) wymiary penisa 7) czy masz fantazje, o których mu nie mówisz, a które chcialabys przezyc 8) preferujesz dłuższe czy grubsze penisy 8) czy podnieca cie widok wielkiego penisa 9) czy chciałabyś trójkat 10) jeśli tak to 2k+1m czy 2m+1k 11) czy zawsze miewasz orgazmy i jakie 12) co w facetach was podnieca 13) co nie lubicie w facetach 14) jakich facetów preferujecie (wygląd) 15) czy przyłapał was ktoś lub wy kogos na masturbacji 16) w jakich majtkach wolicie faceta 17) czy często chodzicie bez majtek

Gość gość
1.) tak jestem zadowolonY ze swojego partnera. 2.) codziennie 3.) mój kochanek jest boski 4.) nic bym w nim nie zmienił 5.) jestem 6.) mój penis ma 16 cm. w stanie erekcji, jego - 26 cm. 7.) nie mam. Pukam go w dupę jak chcę i on mnie puka w dupę jak chcę. Kocham jak mi liże jajka i obciąga. 8.) dłuższe 9.)tak ale tylko w gronie facetów. Czuję wstręt do kobiet i cipek. Choć gdybym był kobietą czułbym wstręt do kutasów. 10.) jak wyżej. 3m 12.) to że ma chuja jak ja. Uwielbiam doświadczać tego czego sam daję. Lubię zarówno dymać w dupę jak i być pierdolony w dupę. Obrzydza mnie że kobieta ma cipkę czyli nie ma kutasa. Nigdy nie widziałem kobiety nagiej (nie licząc mamy w bardzo wczesnym dzieciństwie) i nie zamierzam tego zmieniać. Widok cipki byłby najbardziej traumatyczną rzeczą pod słońcem. 13.) Androgyniczności. Lubię twardych, męskich facetów. 14.) Zarośniętych, silnych, męskich, napakowanych z szerokimi barami - czyli takich jak ja. 15.) W bokserkach. 16. Tak często jak tylko się da.