Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tablet na prezent ślubny ?!

Polecane posty

Gość gość
głupi i to bardzo głupi pomysł

Gość gość
Na prezent ślubny to wykup im podróż dookoła świata (oczywiście all inclusive). Tablet to można dać dziecku na mikołajki.

Zależy jacy są i co lubią, ja nie uważam że to głupi pomysł, jest dość oryginalny, problem polega na tym że prezent ślubny powinien być pamiątką na długie lata a tablet ponadczasowy raczej nie jest :P ogólnie jak się zdecydujesz kupić to ten tablet ze sferisu co podałeś jest spoko moja siorka go ma :)

Gość gość
Nie pasuje to raczej, takie sprzęty to dla dziecka, poza tym teraz tablety sa za grosze jak będą chcieć to sami sobie kupią :D moze cos do domu, w sklepie Dajar sa bardzo różne rzeczy, najczęściej kupuje się serwisy obiadowe albo kawowe.

Gość gość
Dla mnie tablet nijak nie pasuje do ślubu. No chyba że byłby z zainstalowaną apką typu "niania" i napisalibyście jakiś śmieszny liśćik, w którym zaarguementowalibyście ten wybór. W razie poszukiwania dalszych inspiracji, mogę polecić stronkę http://naslubnymkobiercu.pl :)

Gość gość
zapomniałem dopisać, że "młoda" para ma 70 i 68 lat i w zyciu nie uzywali komputera :)

Gość gość
Przecież to ordynarna reklama, a wy łykacie jak pelikany.

Gość gość
No właśnie sami teraz mamy wątpliwości czy to dobry pomysł :P jak rzuciliśmy o tym pomyśle w sferisie to troche nas wyśmiali :P hehe pewnie mieli racje :P

Gość gość
zdecydowaliśmy że damy kase hehe tak bedzie bezpieczniej :P

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona