Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolinaJ

co po gimnazjum?!

Polecane posty

Gość KarolinaJ

Czeeesc! zastanawiam sie nad jakims liceum w Gdyni? moze cos polecicie? nie moge sie zdecydowac. slyszalem dobre opinie o liceum w NOVA Centrum Edukacyjne. Sekretariat maja przy ul. Swietojanskiej 66/1 takze swietna lokalizacja. Zajecia odbywaja sie na Tatrzanskiej, o ile dobrze kojarze to chyba dzialki lesne? pomozcieee :)

Gość MarekJ
Karolina J. tak zajecia sa na dzialkach lesnych takze dobra lokalizacja. ja juz skonczylem liceum zaoczne w tej szkole. bylem zadowolony ze sposobu prowadzenia zajec. polecam wszystkim

Gość Martyna51
Ja skończyłam liceum zaoczne w szkole Nova. nie mam zastrzeżeń. wszystko było ok. Matura bardzo dobrze mi poszła. To zasługa nauczycieli z Novej z którymi miałam zajęcia :) teraz studiuję finanse i rachunkowość :) myślę, że warto mieć wykształcenie średnie + matura także polecam liceum w Novej. Dobrze przygotują do matury :) i przed maturą nie będzie niepotrzebnego stresu :)

Gość Lenka458765
Niestety z przyczyn losowych nie mogłam uczęszczać do szkoły w wymiarze dziennym, dlatego byłam zmuszona udać się do szkoły policealnej. Byłam załamana, ale koleżanka poleciła mi NOVA Centrum Edukacyjne. Sama uczęszczała na kierunek technik usług kosmetycznych. Ja za jej śladem również podjęłam naukę na tym kierunku i w chwili obecnej nie żałuję, że podjęłam taką decyzję.

Gość gość
Jaka chamska reklama

Gość ŁyyySyyy
gość dziś Drogi gościu, Po co się unosić? Jaka szkoła- taka reklama. Dobre szkoły nie muszą się reklamować, a na jedno miejsce jest po kilka/ kilkanaście osób... Sami sobie wystawiają najlepsze świadectwo.