Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczynka czy chłopiec???

Polecane posty

Gość gość

W którym tygodniu ciąży dowiedziałyscie się o płci Waszego maluszka? Jestem obecnie w 20 tc i lekarz powiedział mi dzisiaj że to dziewczynka, ale zastrzega sobie, że może się mylić. Co o tym myślicie? czy w 20 tc może nie zauważyć że to chłopak?

Gość gość
Pewnie ze moze .jejku poczekaj to sie dowiesz

Gość gość
Mi w 20tyg powiedzieli ze raczej dziewczynka i jest dziewczynka bo widac juz ale na 100% bedziesz wiedziec dopiero po porodzie :)

Gość gość
Jak ja uwielbiam komentarze w stylu "jejku to poczekaj" pewnie napisala to jakaś mądra co w ciazy nie jest a zagląda tu nie wiem po co. Co w tym dziwnego że autorka się zapytała? Masz z tym jakiś problem? Dziewczyna zadaje proste pytanie a zawsze ktoś przemadrzaly się znajdzie :-D A co do Ciebie autorko, ja dowiedzialam się w 18 tyg że dziewczynka i tak zostało do końca :-) myślę że do 20 tygodnia byłoby widać że to chłopak ;-)

Gość gość
u mnie w 20 tyg jasno i wyraźnie było widać, że to chłopak i nie dało się tego w żaden sposób przeoczyć

Niedawno zakladalam taki temat:) ja rowniez dowiedzialam sie w 20 tyg ze dziewczynka w sumie ze na 70% wiec jeszcze nie jest pewne mysle ze na nastepnej wizycie juz sie potwierdzi pozdrawiam

Gość gość
wez obrączke, przeciągnij przez nitkę i powieś nad dłonią, jak bedzie sie samoistnie krecic w kółko to bedzie corka, jak poziomo lub pionowo to chłopiec. Niby zabobony, ale od ilu osób bym nie słyszała, wszystkim sie sprawdziło, mi także ;)

Gość gość
Mi w 12 Tc lekarz zapowiedział chłopca i się sprawdziło. Podobno dziewczynkę trudniej podejrzeć. Autorko bądź pewna że kochać będziesz nad życie i synka i córeczkę.