Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek emski

Uzywaja mojego imienia pomocy

Polecane posty

Gość bartek emski

chodzi mi tylko o napisanie wniosku do prokurtury i wszczęcie postępowania. wynik mnie nie interesuje. ile to może kosztować?

Gość gość
maćku nie zamierzam sie z nim sądzić. prosze skup sie na tym co napisałem. potrzebuje złożyc wniosek do prokuratury i go odpowiednio umotywować. chce aby kolega który naruszył moje dane osobowe otrzymał zawiadomienie o tym że złożono przeciwko niemu wniosek na swój adres. a teraz mi powiedz ile to kosztuje

Gość gość
Maciek B dziś "gość dziś maćku nie zamierzam sie z nim sądzić. prosze skup sie na tym co napisałem. potrzebuje złożyc wniosek do prokuratury i go odpowiednio umotywować. chce aby kolega który naruszył moje dane osobowe otrzymał zawiadomienie o tym że złożono przeciwko niemu wniosek na swój adres. a teraz mi powiedz ile to kosztuje" Moze nic kosztowac. Porozmawiam w najblizszych dniach z ciotka, ktora jest adwokatem i mozna puscic pimo z pieczatkami i oficjalnym papierem kancelarii. Ale to musialbym jednak wiedziec troche wiecej, zeby sobie jakiegos kwasu nie narobic przed rodzina. Ale sprawa jest do zalatwienia w ciagu powiedzmy tygodnia. Pieniedzy nie trzeba. To przysluga.