Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o babach po 30 i facetach po 40, którzy myślą, ze maja jeszcze duzo

Polecane posty

Gość gość

czasu na znalezienie partnera/ki i założenie rodziny ? :D:D

Gość gośććśog
nic. a co tu sądzić.

Gość gość
A co Ciebie to? Wiele osób wchodzi w związki małżeńskie w tym wieku. Lepsze to niż się rozwodzić w wieku 30 lub 40 lat, z powodu zbyt pochopnej decyzji w młodości.

Gość gość
ja wiem, do 30 brakuje mi 3 lata, nie myśle o tym. więcej o znalezieniu pracy, odzyskaniu zdrowotności, 30latach składkowych, jak sobie poradze gdy rodziców braknie, bo wtedy zostanę w zasadzie sama jak palec, no i o tym że życie jest przewrotne i czy rodzeństwo zrobi mi nagrobek i czy będzie na mój grób przychodzić. oraz dużo zastanawiam się jak umrę- czy będzie to lekka czy bardziej w męczarniach śmierć i ile lat będę wtedy mieć. za dużo myślę o takich fundamentalnych sprawach, a przez to lata przeciekają mi przez palce i tak to się właśnie skończy moje życie. zamiast przeżywać tracę czas na myślenie.

Gość gość
Łatwiej jest sie ożenić / wyjsć za maz za młodu ...

Gość gość
p*****l się podstarzała prowokatorko :D jesteś stare próchno mężuś ani dzieci tego nie zmienią :D tylko stara kwoka o mieszczanskiej mentalnosci interesuje sie takimi rzeczami ;)

Gość gość
W przedszkolu gadają "o babcia po ciebie przyszła " :D

Gość gośććśog
ech, jak dla mnie rozwody po więcej jak 20 latach razem to jest choroba, gdy chcesz się w takiej sytuacjone rozwieść to masz coś z emocjonalną stroną nie teges. jest niemożliwe żeby nie funkcjonować jak jeden organizm w 2ch postaciach

Gość gość
Wszyscy już zajęci, a stare niedorajdy dopiero szukają :D

Gość gość
nie chce się żenić. chce mieć partnera z którym połączyłaby mnie miłość czysta, ale od którego mogłabym w razie czego odejść bardzo szybko i bez żadnych formalności. ktoś oc****ał z tym parciem na ślub :D

Gość gość
Moim zdaniem facet kolo 4o tki ma w realu ogromne branie, widze po otoczeniu. Nawet tacy 50 lat jeszcze sa w centrum zainteresowania. 60ciolatek ma juz jednak ciezko chociaz jak to jakis lekarz albo inny to nawet taki moze byc z 27 latką (mój znajomy). Natomiast kobiety maja przesrane może nie w wieku 30 ale po 35 roku zycia napewno. Z tym ze zawsze w mlodosci mialy duzo wieksze branie niz ich rowiesnicy mezczyzni

Gość gość
A co myslicie o zasciankowych przyglupach, ktorzy nigdy nie wyjechali ze swojej wioski i wydaje im sie ze caly swiat powinien sie nagiac do ich pogladow i przyklaskiwac ich durnym tematom na kafe?

Gość gość
te choo.ye nawet w Nowej Hucie nigdy nie byli, to ci arystokracja :D

Gość gość
40 latek może branie ma, ale trochę głupio jak 60-latek stary dziad ma syna 20-letniego

Gość gość
Myslimy, ze sa z duzych miast. Na wsiach i w malych dziurach ludzie wczesnie sie zenia, bo nie maja nic innego do roboty.

Gość gość
Kazdy zyje tak jak chce i na dzieci w takin wieku jakim mu pasuje. I ma gdzies ze obca osoba z internetu uwaza ze 'glupio'. A uwaza tak bo nigdy nie pomyslala ze mozna zyc nie pod dyktando spoleczenstwa tylko wedkug wlasnej checi.

Gość gość
Może nie głupio a praktycznie Nie wiadomo jak będzie ze zdrowiem po 50tce Zostawiać młode dzieci same ... hmmm...

Gość gość
A na co komu dzieci? To już nie te czasy, że starsze dzieci pomagały rodzicom w pracy, a potem zapewniały opiekę na starość. W dzisiejszych czasach dzieci to zazwyczaj roszczeniowe bachory wyliczające rodzicom swoje "prawa" nie akceptując żadnych obowiązków, wszystko im się należy, ale samemu nic nie muszą. Nie ma z nich żadnego pożytku ani nawet radości, no może jak są jeszcze małymi berbeciami, ale potem? Robić na takiego bachora przez ćwierć wieku, żeby na końcu wyrzucił cię z własnego domu, bo to jemu się teraz należy? I najczęściej wcale to nie jest wina rodziców tylko środowiska i czasów w jakich żyjemy, wpływu liberalnej polityki i wzorców promowanych przez media. Ja dzieci mieć nie będę choćby płacili za nie 5000zł...

Gość gość
"Myslimy, ze sa z duzych miast. Na wsiach i w malych dziurach ludzie wczesnie sie zenia, bo nie maja nic innego do roboty. " bez kitu.

Gość gość
Jakie dzieci powinny miec obowiazki?? :D

Gość gość
Ze zdrowiem po 50tce? Chyba masz na mysli po 80tce? Moze mowisz o jakiejs strasznej biedocie, gdzie ludzie nie maja kasy na zdrowa zywnosc, nie ma swiadomosci zdrowego zycia, ani dobrej opieki medycznej. Wtedy tak, klopoty moga sie zaczac po 50tce. Ale to jakas skrajnosc.

Gość gość
Na tym forum 70-80% to biedota za 1500-2 tys zł miesięcznie, poczytaj różne wątki.

Gość gość
"Jakie dzieci powinny miec obowiazki?? :D" żadnych, współcześnie dzieci mają jedynie prawa: do wyjścia na basen, grania na komputerze, wyjazdu na wakacje itp., ale wynieść śmieci, czy posprzątać po sobie to już dyskryminacja i nieludzki wyzysk, do końca studiów wyciąganie ręki po kasunie to jedyny dopuszczalny "obowiązek"

Gość gość
00:51 Rozumiem, ze dzieci cie zostawily :D

Gość gość
Ze zdrowiem po 50tce? Chyba masz na mysli po 80tce? Moze mowisz o jakiejs strasznej biedocie, gdzie ludzie nie maja kasy na zdrowa zywnosc, nie ma swiadomosci zdrowego zycia, ani dobrej opieki medycznej. Wtedy tak, klopoty moga sie zaczac po 50tce. Ale to jakas skrajnosc. Zalezy od szczescia. Mozna sie zdrowo odzywiac i umrzec na raka....

Gość gość
40 latek ma branie??????to chyba jakiś ponury żart:D:D łysina, brzusina, prostata już doskwiera,obwisłe ciało Jakiś Włoch czy Hiszpan w tym wieku jest jeszcze całkiem całkiem ale Polak to już wrak mężczyzny.

Gość gość
W ogole slub i posiadanie dzieci to jakis obciac i sredniowiecze! Tylko zwierzeta sie rozmnazaja.

Gość gość
wbrew temu co tu sie pisze w realu najwieksze branie ma facet wlasnie kolo 40, wieksze nawet niz 30 latek