Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety odchodzą od dobrych mężów??

Polecane posty

Gość gość
Ja kiedys poznalem dziewczyne ktora mi powiedziala, ze zostawila swojego chlopaka bo byl za dobry dla niej. :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
ja miałam takiego "dobrego męża", normalnie do rany przyłóż. Prawda była taka, że nie można było na niego liczyć, ciągle robił jakieś "interesy", na które brał kasę ode mnie i nie oddawał, maminsynek, równie dobrze mogłam sama żyć.

gość dziś Widocznie tylko ja wierze w prawdziwą miłość i związek opary na szczerym uczuciu. Wiadomo każdy ma wady i w życiu jest mało chwil radości. Widzisz ja jestem zdania że nie mógłbym być w związku z kobietą która miała w życiu lekko. Nie rozumielibyśmy się. Ale myślę że z 2 minusów można zrobić plus. Opierając się właśnie na wartościach a nie na swoich potrzebach.

Gość gość
a na czyich potrzebach się opierać jak nie swoich? W życiu tzreba być szczęśliwym a nie cierpiętnikiem

Gość gość
Wszyscy macie racje i ci co twierdzą że z dobrego zwiazku się nie odchodzi i ci ze jednej stronie się nie wierzy ,macie racje ale nie całkiem . kobiety czasami odchodzą dla wygody czy po prostu im odbija w zauroczeniu bo jak nazwać kobiete która odchodzi i zostawia dziecko byłemu bo co bo taki był zły ? do niczego ? nie bedę opisywał swojej historii zostałem sam z córką 7lat rozwód wygrałem odeszła do nowego faceta twierdząc ze zemna bedzie jej lepiej , to nie odosobniony przypadek mam znajomych którzy tez sa po rozwodzie z dziecmi jeden ma 2 synów inny 1 . nawet nie wiecie jaka jest skala takiego zjawiska spora cześć facetów walczy o dzieci bo jest i tak ze kobieta niechce zostawic dzieci i odchodzi do konkubenta który z czasem zneca sie nad dziecmi ,wiekszość tych kobiet wmawia ludziom jak to im zle się zyło z byłym a prawda jest taka ze im odbiło bo jak to nazwać

Gość gość
za duzo rozkminiacie. odchodza tam gdzie sa lepiej rzniete wydziela sie oksytocyna i koniec. sprawa przegrana, zawsze dobrze pie/rdol/cie swoj***aby wtedy nigdy nie odejda.

Gość gość
" Nie znam przypadku, aby kobieta odchodziła od dobrego męża z próżności, mając do tego dwójkę dzieci" Sam znam kilka takich przypadków

Gość gość
Dokladnie gosc z 4:54 ma racje. Odchodza bo nagle zabujaly sie w innym i podazaja za motylkami w d***e!

Gość gość
Może był dziecinny. Ktoś kto spojrzy na mojego męża pomysli- no skarb... zasady, praca... a jego interesuje tylko nowszy model BMW i głupie gry w kompie. Jego zakupy to głównie dodatki do gier w postaci kierownicy czy innych

Gość gość
8:50 ale co kiedys ci to nie przeszkadzalo, a teraz nagle zaczelo?

Gość gość
gość wczoraj Napisałem wyraźnie, dlaczego tak uważam, a jak Ty głupotę i chamstwo po matce odziedziczyłaś, to już jest Twój problem (i Twojego otoczenia :( ).

Gość gość
Oprych wczoraj ...Widocznie tylko ja wierze w prawdziwą miłość i związek opary na szczerym uczuciu.... Sporo ludzi w to wierzy, a nawet to praktykuje. Ty biedaku, wierzysz w coś, o czym pojęcia nie masz i po wejściu w jakikolwiek związek, będziesz prawdziwym potworem, bo twoje zachowanie nie wynikną z Twoich potrzeb, ale obcych wzorców, które gdzieś wyczytałeś lub zobaczyłeś.

Gość gość
faceci zawsze tłumacza sobie ze kobieta odchodzi bo drugi lepiej ja "rżnie"moze cos w tym jest jezeli ten drugi jest opiekuńczy dobry itd to i "rżniecie " jest wtedy lepsze

Gość gość
Dlaczego wy w ogole jestescie przekonani o tym , ze kobieta wybiera faceta racjonalnie? Milosc jest slepa i nie kieruje sie rozsadkiem. Znam przypadki gdzie zona odeszla od meza ktory ja szanowal, a zwiazala sie z typem ktory traktuje ja jak kawalek gowna... coz, milosc.

Gość gość
gość dziś Niestety często jest tak, że "rżnięcie" jest lepsze, bo spełnione są masochistyczne potrzeby kobiety. Całkiem sporo kobiet takowe posiada. Dlatego potrafią znudzić się, dbającym o nie mężczyzną i odejść do takiego, który będzie nimi poniewierał. Zauważ, że kobiety z patologi, zawsze bronią swoich bijących mężów i najrzadziej się z nimi rozwodzą. Znam kobiety "normalne", które w warunkach intymnych, pozwalają się nawet skatować i zamiast poinformować o tym policję, ślą swojemu "macho" maile ze zdjęciami siniaków i tekstem "tyś mi to panie uczynił".

Gość gość
No tak wszyscy tu jada na kobiety, które odchodzą od mężów, po tym jak poznają kogoś innego. I wiecie co, one są przynajmniej uczciwe. Nikogo nie oszukują. Bo przecież panowie w takiej sytuacji, to na dwa fronty żona i kochanka, ale od zony nie odejdzie, o nie, bo on na to za uczciwy (tak naprawdę chodzi tylko o kasę, która włożył w chalupe, itp.) .HIPOKRYCI

Gość gość
gość dziś Nie. On nie odchodzi od żony, bo kochanka umożliwia mu, przetrwanie wymysłów żony. Przerabiałem to na własnej skórze. Żona odreagowywała swoje problemy, udowadniając mi, że nie nadaję się do niczego. Ktoś udowodnił mi, że jednak do czegoś się nadaję (po koleżeńsku i bez żadnych tekstów o miłości) i dzięki temu wykazałem w domu asertywność i żona na powrót zakochała się we mnie. Przy następnym kryzysie, sam miałem problemy w pracy i nawet nie pomyślałem o "skoku w bok". Skutkowało to rozwodem, wymyślonym przez moją żonę, która przez kolejny rok miała do mnie straszne pretensje, że w końcu na ten rozwód wyraziłem zgodę. Niestety czasami, nie można traktować żony, jak poważnego partnera, ale jak chora psychicznie istotę i zadbać o jej wyleczenie. Żadem prawdziwy wariat, nie przyzna się nigdy, że jest wariatem.

Gość gość
Kobiety sa jak choragiewki. Potrzebuja zmian i emocji by sie nie nudzic. Kobiety nie sa stworzone do monogamii. Kobiety maja w naturze rozwiazlosc. Selekcjonuja mezczyzn i tak twz. Bad boy najczesciej jest biologicznym tata ale nie nadaje sie na wychowywanie dziecka ale porzadny mezczyzn nadaje sie na wychowywanie ale kobiety nie maja do takich pociagu.

Gość gość
Jestem rozwodnikiem od 5lat który sam wychowuje 3 dzieci (9-11-17lat)była jest gdzieś w Polsce ,raz wybaczyłem jak kiedyś wróciła po pół roku ale nie dotrzymała umowy i był rozwód. ale nie o tym chciałem pisac ,mam w pracy kolegę ,spokojny ,miły z punktu widzenia innych facetów troszkę za bardzo uległy zonie , sprzatał ,gotował czesciej jak jego zona mawiał ze to nowoczene podejście do zwiazku ,obowiazkowo kilka godz poswiecał córce 4latka od niemowlęcia dbał inne kobiety za wzór go miały i swoim faceto niezle dawały popalić . raz w tyg on miał męski wieczór na bilard piwko z kumplami ona tez miała taki dzień , ja wielokrotnie ostrzegałem jego ze to złe podejście i na dłuższą metę nic dobrego dla zwiazku ,smiał sie tylko i powiedział takie czasy - ja mu czasy czasami ale robisz błąd wychodzcie razem nie pozwalaj jej na takie wypady one mogą byc ale raz na jakiś czas i tak to duże ryzyko bo ona ma koleżanki panny i rozwódki (mężatki rzadko robią takie wypady ). kilka miesiecy temu wpadł domnie do domu z flaszką i przeprosił że miałem rację ,rozwodzi sie od jakiegoś czasu nie układało sie im , przyznała sie ze kogoś poznała > okazało się że razem z koleżanką od dłuższego czasu imprezowały ostro i wyjechały z facetami podobno do niemiec on załamany mówił dziecko płacze za mamą on juz niewie co wymyślać jak ja usprawiedliwiac przed dzieckiem, ja ostro powiedziałem otrząśnij się rozwodzisz sie ale to za mało pozbaw ja praw rodzicielskich lub ogranicz bo porzuciła nie tylko ciebie ale i dziecko bo za kilka lat jak sie jej odwidzi lub pogorszy sie los zrobi ci sajgon z rodziny i znowu przyjdziesz po radę , Ja przeżyłem coś podobnego jak była miała styczność z normalnym facetem to chciała kontakt odnowić z dziecmi robiac im wodę z mózgu że nigdy ich nie opuściła i zawsze ich kochała , dobrze że miała chyba krótki zwiazek z nim po po kilku miesiacach dała spokój ale niezle zamieszała nam w życiu . gdyby sady tak naprawdę sprawdziły przy rozwodach kto powinien odpowiadać za rozwód i kto wychowywac dzieci to cała Polska mogła by sie zdziwić ile złego robią kobiety i to nie prawda że wiekszośc facetów to lenie ,świnie i chamy ale kto obali mit matki polki stare przesądy nadal aktualne że wszystkie są wspaniałe i dobre i im należy się wychowywanie dzieci my faceci musimy niezle się napocić by udowodnić ze jest inaczej one dostają to za friko , coś sie pomału zmienia ale za wolno