Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2kafefanka

Uciekłam dziś policji Czy coś mi grozi?

Polecane posty

Gość 2kafefanka
Ja wiem jak słychać koguty i wiem że zbyt głośno słucham muzyki-mam dość dobry sprzęt i nie przeszkadzają mi decybele -potrafię nie słyszeć syren z pewnej odległości... Mniejsza o to . Najważniejsze że nie złapali-mój portfel by tego nie wytrzymał Stale mam jakieś większe wydatki. Pomodlę sie dziś do swojego anioła stróża podziękuję i poproszę żeby nic do mnie pocztą nie przyszło... Inaczej będę musiała prosić znajomego żeby mi to umożył-a ja tak nie cierpię chodzić na tego typu żebry-głupio mi. Nie dam rady płacić mandató od dziś jeźdźę 40/h

normalna23dziś Ja pierdzielę na tym forum to same cwaniaki k****y i złodzieje poza prawikami i chorymi na depresje ! Normalnych ludzi już brak! X A tobie o co chodzi?

Gość gość
00:50 Mogło tak być Ta droga jest dość niebezpieczna-stale tam są wypadki Ale żeby jeszcze suszarką ludzi straszyć to już jest przegięcie sero Mieli tam drugą nitke puścić w przeciwnym kierunku a każą się ludziom na lusterka mijać i tak od lat. Ehh szkoda pisać... Dobrej nocki!

2kafefankadziś Ja wiem jak słychać koguty i wiem że zbyt głośno słucham muzyki-mam dość dobry sprzęt i nie przeszkadzają mi decybele -potrafię nie słyszeć syren z pewnej odległości... Mniejsza o to . Najważniejsze że nie złapali-mój portfel by tego nie wytrzymał Stale mam jakieś większe wydatki. Pomodlę sie dziś do swojego anioła stróża podziękuję i poproszę żeby nic do mnie pocztą nie przyszło... Inaczej będę musiała prosić znajomego żeby mi to umożył-a ja tak nie cierpię chodzić na tego typu żebry-głupio mi. Nie dam rady płacić mandató od dziś jeźdźę 40/h X No brawo, jeszcze tylko trochę przycisz muzykę :-D

gośćdziś 00:50 Mogło tak być Ta droga jest dość niebezpieczna-stale tam są wypadki Ale żeby jeszcze suszarką ludzi straszyć to już jest przegięcie sero Mieli tam drugą nitke puścić w przeciwnym kierunku a każą się ludziom na lusterka mijać i tak od lat. Ehh szkoda pisać... Dobrej nocki! X Dobranoc :-D WwwZzzzJiiiUuuuTttt :-D

Gość 2kafefanka
01:00 Tak przycisze. Najlepiej sprzedam to auto i kupię sobie trabana z charczącym radiem które będzie mnie wpieniać i którego nigdy nie włączę. Nieee. To bez senstu... To tak jakby przyklaskiwać rowom i drzewom przy drodze. Albo nie cieszyć się że niemcy nam drogi pobudowali przed wojną. Nie, nie godzę sie na taką smutną rzeczywostosć!

Gość 2kafefanka
Tak tak Dobranoc. Idę wypróbować nowy materac;) he he Miłych snów.

gośćdziś 00:50 Ale żeby jeszcze suszarką ludzi straszyć X Zamiast włosy suszyć. Ech ta policja. D-noc

2kafefankadziś 01:00 Tak przycisze. Najlepiej sprzedam to auto i kupię sobie trabana z charczącym radiem które będzie mnie wpieniać i którego nigdy nie włączę. Nieee. To bez senstu... To tak jakby przyklaskiwać rowom i drzewom przy drodze. Albo nie cieszyć się że niemcy nam drogi pobudowali przed wojną. Nie, nie godzę sie na taką smutną rzeczywostosć! X Najlepiej na tylnych siedzeniach niech stoją głośniki takie je'but twoja mać, a do tego słuchawki w uszach :-D

2kafefankadziś Tak tak Dobranoc. Idę wypróbować nowy materac he he Miłych snów. X Same nowości w głowie, ale robić to nie ma komu :-D To Pa

Gość gość
Zgadzam się z autorką! Zdecydowanie za dużo na ulicach wystaje miśków a za mało mamy wolności i swobody obywatelskiej! W takich warunkach jeszcze nikt niczego mądrego nie wymyślił - i o to może w tym chodzić! -Ale nie zgadzajmy się na kontrolowanie bo przejmują nasze życie Protestujmy i nie dajmy sobie wmawiać tekstów z kampanii społecznych-to zwyczajne programowanie-urabianie mas-kłamstwo-ściema-wyłącznie maszynka do zarabiania! Każdego dnia chcą odebrać nam to na co ciężko pracujemy Każdego dnia uzależniają nas od siebie! Trzeba z tym walczyć! Trzeba walczyć o odrębność i swoje prawa! Nie wolno się godzić na żadne wspólnoty-choćby dlatego że jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. A WSZYSCY ZASŁUGUJĄ NA SZACUNEK I WOLNOŚĆ! ZROZUMCIE I PROTESTUJCIE DO UPADŁEGO WALCZCIE bo za każdym razem gdy przestajecie ktoś was pokonuje.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Ja kiedyś uciekłam jachtem motorowym przed strażą przybrzeżną bo mnie gonili na sygnale! A wiecie jak na wodach cieżko uciec? Jak nie masz koni mechanicznych i turbo-dopalacza to nie masz szans!