Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Praca przez internet gdzie szukać?

Polecane posty

Gość gość
Szukac w internecie, ale raczej nie ma takiej UCZCIWEJ pracy bo sam szukałem i guzik znalazłem. Wszystko to, jeśli już cos oferują, to naciąganie ludzi.

Gość gość
Mowie ci to jest naciąganie ludzi . I tak ci nic nie wyplaci nikt za jakies prace w internecie, jakie by one nie były, a jeszcze możesz nalapac wirusow na kompa.

Gość gość
Dla prymitywów jest tylko praca fizyczna, a tą trudno przez internet wykonać. Jak ktoś z własnego intelektu, korzystać potrafi to i pracę w realnym świecie ma, a i w necie, różnego rodzaju opracowania i analizy przeprowadzać może. Wymyślenie logo firmy, opracowanie dla niej odpowiedniej strony internetowej, czy całego nawet sklepu, możliwe jest on line, ale do tego trzeba wiedzę i odpowiednie zdolności posiadać. Dla ludzi głupich pozostaje tylko wciąganie naiwnych na płatne stronki, jak to robi np. Święty Przemysław, czy inny Fajfus.

Gość gość
Ja pracuje przez internet wystawiam aukcje na allegro

Gość asiek2321
Nie każda taka stronka to naciąganie. Ja na przykład trafiłam na https://epanel.pl/ i mam za sobą już wypłatę i nie mam żadnych zastrzeżeń :D w dodatku wypłacają bezpośrednio na konto bankowe a nie na paypala także jak dla mnie to duuuży plus