Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak powaznie bez spamowania pomogly wam jakies tabletki

Polecane posty

Gość gość

na odchudzanie bo przymierzam sie do kupienia ale jak sie tylko pojawia temat to pelno spamerow , wiadome ze oszukuja a mi by sie przydala szybka kuracja minus 5 kg do lata

Gość gość
no odchudzą ci portfel. Nie bądź naiwna. Dieta i *******nych sposobów nie ma.

Gość gość
ruch oraz dieta. nie wiedziałam że ruch to słowo zakazane na kafe. :O

Gość gość
na mnie ten tuch i dieta nie dziala:O

Gość gość
A ile ważysz i przy jakim wzroście? 5 kg to niewiele.

Gość gość
r*******lo by popylam na rowerze do pracy codziennie trasa nie latwa tak ze sie z lekka upoce a prace mam w pewnym sesie fizyczna w ciaglym ruchu

Gość gość
waze 55 kg 160 wzrostu ale te 5 kg to ostatnio tak poszlo w gore normalnie wazylam cale zycie 49-51 ( latem mniej bo rower , plywanie , dlugie wycieczki zwiedzanie , zima wiadomo cieply obiad sofa i pilot )

Gość gość
dodam ze nie jem slodyczy w ogole , wiem ze ciezko w to uwierzyc ale ja bardzo nie lubie slodkiego smaku dlatego nie jem nic co slodkie nawet jogurty tylko naturalne , ostatnio zostalam oszukana bo w kawiarni sprzedano mi kanapke jak bylo napisane na ciemnym chlebie , ugryzlam i od razu wyczulam w bolce obrzydliwy slodki smak - wyrzucilam do kosza

Gość gość
Czyli manga sranga, acai ananasy i jeczmienie o kant du.py rozbic , szkoda tylko ze w innych tematach spamerki na 10 stron ludzi wkrecaja :o

Gość ZdroweSkuteczneOdchudzanie
Zdecydowanie polecam na odchudzanie i cellulit bardzo skuteczne, zdrowe i naturalne Zioła Tybetańskie. - "Tibetan Herbs"

Gość gość
a ja polecę Ci zielony jęczmień, na mnie działa tak, że rano biegiem muszę do kibelka, piję 3 razy przed głównymi posiłkami, i mniej zjadam bo zapycha żołądek, no i przy okazji ogromna dawka witamin! Ale bez ruchu i ograniczenia jedzenia nie ma co liczyć na cuda.

Witam, suplementy to kit. Skuteczne tylko preparaty , które nie sa dostępne w Polsce. Ja sama brałam jak można było je jeszcze kupić u nas w aptece. Schudłam 15kg. Mam znajomą, która schudła prawie 20 kg po larwach tasiemca. To były larwy tasiemca nieuzbrojonego chyba bydlęcego jak dobrze pamiętam. Efekt był super ale ja bym tego nie wzięła brrr.....

Gość Ewelina19851
A ja Ci polecę Green Magme. młody zielony jęczmień ale ten oryginalny stąd www.greenmagma.pl Nie wiem jak na innych ale na mnie działa. Dwie tabletki dziennie, regularne posiłki, trochę ruchu i w dwa miesiace 11kg mniej. Da radę, wystarczy chciec. Trzeba byc systematycznym.

Gość gość
bez diety i ruchu sie nie obedzie. Tabletki to jedna wielka sciema! dziwie sie, ze to badziewie ludzie kupuja... A tutaj na kafe, to w ogole na topikach pelno reklam...

Gość Marcelina92
No tak, ale dieta i ruch to z czasem trochę za mało. Ja po pierwszych 3 miesiącach odchudzania schudłam 7,5 kg, a później to już cieniutko, max 1 kg w miesiącu. Na moje nieszczęście trafiłam na reklamę Calominalu i poleciałam kupic bez czytania opinii w internecie. Efekt - po 3 tygodniach zero efektów, max 0,5 kg w dół i co najgorszę - zaparcia. Na szczęscie przeszło po odstawieniu...

Gość gość
Bosh... dziewczyny! żebyście absolutni nie dały się wkręcić na tą dietę tasiemcową! Owszem, chudnie się, ale jakim kosztem? To jest PASOŻYT, żywi się kosztem naszego organizmu, wyniszcza nas, mogą się pojawiać biegunki, torsje, brak nam mikroelementów, co może skutkować różnego rodzaju zaburzeniami. Można o tym znaleźć info na wielu stronach. A czy suplementy pomagają? Nie ma tabletek cud, które wszystko zrobią w czasie kiedy leżymy na sofie z paczką chipsów. Ich rola jest WSPOMAGANIE i jeśli ktoś sprzedając suplement mówi wam inaczej - to łże. Trzeba zdawać sobie z tego sprawę. Ja zdecydowałam się na Green Coffee 5K tutaj http://nplink.net/P4WhTl56 i jestem zadowolona. Ale zmieniłam też sposób jedzenia (bez restrykcyjnych diet) i staram się więcej ruszać.

Gość PaniJUSIA729
Mi pomógł suplement Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl wcześniej nie wierzyłam,że można schudnąć dzięki suplementowi ale kiedy sama spróbowałam to zmieniłam zdanie;) 3 miesiące 24kg;)