Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renaata81

Dla mnie to już lekka przesada

Polecane posty

Gość renaata81

Mąż pracuje od pół roku w nowej firmie siedzi w pokoju z koleżanką,ktora ostatnio kupiła bluzę naszemu synowi ( podobno mąż ją poprosił bo była promocja i okazyjna cena) o czy radośnie go poinformowala w wieczornym mailu....Ostatnio przeglądam torbę mojego męża a tam damska czapka i szalik.....bo koleżanka zapomniala wziąć z naszego samochodu....Rozumiem ze pracuje z kobietą-koleżanką ale czy to nie jest już trochę przekraczanie pewnych granic?

Gość gość
Ja bym kazala zmienic prace. Bez przesady, z inna kobieta spedzac po 8h dziennie sam na sam. Tu nie prace i zarobki chodzi ale o malzenstwo ktore zaniedlugo moze chylic sie ku zdradzie... Zdradzaja Ci co maja okazje.

Gość gość
Dokładnie! Jak można kazać facetowi spędzać z inną niż żona kobietą 8h w jednym pokoju! Tfu!

Gość renaata81
Może nie popadajmy w skrajności od razu,ale wkurzać mnie to zaczyna ja pracuje z facetem w pokoju od 8lat i takich pomysłów nie mam

Gość renaata81
Czy wasi faceci też wobec koleżanek z którymi pracują są tacy cudowni?...

Gość gość
cudowny jest dla tamtej dopóki jej nie zaliczy,potem obgada ja po firmie i szmata sama prace zmieni. A swoja droga faceta nie upilnujesz,jak zechce zdradzić to zdradzi.

Gość renaata81
raczej nie obgada bo tam sam babiniec :-) nie rozumiem takiego spoufalania się i jestem niespokojna a może to normalne a ja się czepiam?