Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdjęcia i wspomnienia

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, powiedzcie mi proszę, jak i gdzie przechowujecie zdjęcia i inne wspomnienia z dziećmi? Korzystacie z foto-książek? Czy istnieje jakiś program komputerowy lub aplikacja którą można używać do przechowywania zdjęć, różnych danych oraz notatki o dzieciach - jakiś pamiętnik, coś w takim rodzaju jak książki "Pierwszy rok Życia mojego Dziecka". Czy macie jakieś wskazówki lub doświadczenia? Barzdo dziękuję ;-)

Gość gość
ja zdjecia mam w albumie i uwazam ze to jest najwspanialszy pomysl,za pare lat siade sobie w fotelu wezme album i powspominam "tamte czasy',moja cora ma 2 latka i od urodzenia prowadze jej dziennik w stylu 'co dzis robilysmy",jest juz gruby,zapisane wiele stron i to tez wspaniala pamiatka,wklejam tak np.bilety z autobusu jak jechalysmy na wycieczke,,kwiatuszka ktory mi zerwala,itp.ja mam podobny dziennik ktory prowadzila dla mnie mama chrzesna jak bylam mala i dzis mam wspaniala pamiatke,polecam

Gość gość
koleżanka przechowuje w picassie, ale znam szczegółów...

Hej, ja korzystam z foto-książek i albumów. Też mam aplikację na moim iPhone (www.anniebabyjournal.com), powinna ona być właśnie na zdjęcia i pisanie różnych wspomnień - wydaje się być fajna, ale do tej pory została ona przez nas wykorzystana tylko kilka razy... :-)