Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zero szans?

Polecane posty

Gość gość

Witam, biorę od 5 lat tabletki antykoncepcyjne, nie pominęłam żadnej tabletki, raczej (zespół jelita drażliwego więc z tymi biegunkami u mnie bywa roznie) nie miałam biegunki i wymiotow. 2 kwietnia mój chłopak wszedł we mnie bez prezerwatywy na dosłownie minute, po czym wyszedł i wrócił z prezerwatywa, nie doszło do wytrysku. Czułam się źle przypuszczam przez moją nerwicę więc dzień przed oczekiwanym krwawieniem wykonałam test - negatywny. Krwawienie wystąpiło obfite i bolesne. W dzień 3 dnia krwawienia wykonałam kolejny test również negatywny. Dzisiaj mija 18 dzień po wspolzyciu i test wyszedł równie negatywny. Czy mogę mieć pewność, ze wszystko jest negatywne?

Gość gość
Brak 100% antykoncepcji,jak się bzykasz możesz zaciążyć.

Gość gość
Nawet jeśli nie doszlo do wytrysku i stosuje tabletki antykoncepcyjne?

Gość gość
Boże dziewczyno lykasz tabletki, facet nie skończy w Tobie, do tego 3 negatywne testy, a Ty pytasz o ciaze?? Mądra to Ty nie jesteś skoro ciągle myślisz o ciąży to się nie bzykaj bo nie wiesz widocznie jak dochodzi do zapłodnienia... Masakraaa

Skoro dostałaś okres a testy negatywne to raczej średnio widzę tu ciąże! Dziewczyno spokojnie :)

Gość gość
Jak już wcześniej pisałam, mam stwierdzoną nerwicę i parę innych zaburzeń przez co trudniej mnie uspokoić i potrzebuje niezbitych dowodów na to, ze ciąży nie ma. Też mi się wydaje, że nie ma opcji, a podobno najczulszy test dostępny w aptece robiony 18 dnia po stosunku chyba powinien dac prawidłowy wynik.. znając mnie zrobię jeszcze betę hcg dla totalnego upewnienia ale do tego czasu stwierdziłam, ze nie zaszkodzi zapytać..

Nie musisz nawet hcg robić mało prawdopodobne po dwóch testach by wynik nagle wyszedł pozytywny. Wdech wydech i bawcie się dalej :P

Gość gość
Robiłam 3 testy, dzień przed krwawieniem, w trzeci dzień krwawienia i swą dni po :) Mam dziwne bole w podbrzuszu, biorę tabletki właśnie ze względu na skłonność do torbieli na jajnikach więc boję się, ze w razie czego hcg mogłoby wyjść też pozytywne przy torbieli :/ ostatnia wizytę miałam jakoś na początku roku i wszystko było w porządku.