Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Co zabieracie w pojemniku do jedzenia do pracy ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Ja mam ju偶 dosy膰 kanapek ! Chc臋 zacz膮膰 robic cos i zabiera膰 ze sob膮 do pracy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Roznie. Zalezy od dnia i mojego :"chcenia". Ogolnie to jogurt pitny, troche suszonych owocow albo orzechow, ciasteczka z ziaren (robione przeze mnie), jakas salatka , jablko lub banan i wlasnie kanapki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te ciasteczka z ziaren jak robisz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bior臋 zup臋 w s艂oiku z obiadu z poprzedniego dnia :) do tego ew owoc, owoce suszone, orzechy, s艂onecznik 艂uskany (!)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zazwyczaj gotuj臋 w domu - makarony, ry偶 czy co艣, z dodatkami np mi臋sem mielonym. A jako przek膮sk臋 do pracy zabieram ciasteczka bez konserwant贸w, znalaz艂am ostatnio na http://www.altoria.eu/oferta/14/Ciasteczka/1 Maj膮 zdrowa 偶ywno艣膰 i produkty ekologiczne, fajnie do pochrupania w pracy :)

Udost臋pnij ten post

makaron z sosem lub jak膮艣 sa艂atk臋. Nale艣niki czy krokiety te偶 s膮 dobrym daniem do pracy;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie to najcz臋艣ciej jest makaron, zawsze mam du偶e zapasy makaronu od http://makaronyanna.com.pl/, wi臋c na szybko co艣 mo偶na zrobi膰. A to z sosem, a to z jakimi艣 mi臋sem, a to sa艂atk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ilonkaa28
mi si臋 zdarza nawet bra膰 zup臋, w sferisie znalaz艂am bardzo szczelne pojemniki z mozliwo艣ci膮 w艂o偶enia do mikrofali, dobrze jest zje艣膰 co艣 ciep艂ego w ci膮gu dnia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Resania
Zazwyczaj zabieram sa艂atk臋, ewentualnie owsiank臋 i w pracy zalewam wrz膮tkiem. Ale ostatnio najcz臋艣ciej po drodze do pracy kupuj臋 ciastka Irenki https://www.facebook.com/ciastkairenki/ zawsze lubi艂am s艂odko艣ci, ale te偶 pilnowa艂am diety. Je艣li chodzi o Irenki, to maj膮 bardzo prosty, zdrowy i naturalny sk艂ad. Ciastka bez dodatku m膮ki, na bazie p艂atk贸w zbo偶owych. Znajoma jest na diecie bezglutenowej i zajada si臋 jaglanymi :) Ja lubi臋 i jaglane, i owsiane :)

Udost臋pnij ten post

Poszukaj przepis贸w na warzywne albo i s艂odkie muffinki, ale takie warto艣ciowe, z ciemnej m膮ki, z owcami, ziarnami :) Dobre do kawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeciez kanapki mozna zastapic salatkami z ryzu lub makaronu .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W s艂oiku trzymam w pracy mieszank臋 p艂atki s艂onecznik dynia rodzynki. Jak mam g艂贸d zalewam zaparzam i wcinam. Mo偶na dodatki zmienia膰. Mo偶e mleko. Mo偶e 偶urawina.

Udost臋pnij ten post