Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ronin8117

kobieta bluszcz?

Polecane posty

Mam 29 , ona 27. Znamy się 6 lat . Od znajomości do związku przeszlismy plynnie bez oficjalnego"zostańmy parą". Kiedy jesteśmy sami jest ok. Ona na prawdę się stara. Mam wrażenie, że zrobi dla mnie wszystko. I tu właśnie chybt tkwi problem. Ona sama nigdzie nie wychodzi. Praca - dom i z powrotem. Natomiast kiedy ja gdzieś wyjdę dzwoni kilkanaście razy. Przez jej zachowanie popsuly się relacje z moimi przyjaciółmi , z którymi ona nie mogła się dogadać. Zabrania mi tez spotykac się z nimi a kiedy to robię mówi , że jej nie szanuje.Często w towarzystwie powie coś głupiego , że mam ochotę zapaść się pod ziemię. Zrobiła mi też kilka nieuzasadnionych scen zazdrości. Ma też spontanicznie podejście do swojej pracy. Na zasadzie , że jak się zwolni lub ja zwolnią to zawsze sobie coś znajdzie. Co o tym myślicie?

Gość gość
a ty jak sie zachowujesz/

Gość gość
Nie wiem jak Ty to wytrzymujesz... Taka przylepa jest na dłuższą metę męcząca. Powinniście mieć też swoje sprawy i czas na odpoczynek od siebie.

Gość gwoli wyjasnienia
A co ci sie w niej podoba bo jak na razie to same negatywy czytam. Dlaczego chciales z nia zwiazku?

Gość gość
Co głupiego mogła powiedzieć że aż tak się jej wstydzisz?

Jak się zachowuje? Jestem typem , który lubi spokój i ciszę. Staram się bezkonfliktowo rozwiązywać problemy. Ona zarzuca mi ,że nie okazuje jej uczuć. Może ma trochę z tym racji , ale dbam o nią. Zawsze może na mnie liczyć. Nie jestem typem "misia przytulaska" a jej zachowanie sprawia , że nawet nie mam ochoty. Może to też przez stres i pracę. Kiedy wracam do domu potrzebuje chwili czasu dla siebie by odparować.  A co mi się w niej podoba to to ,że ma własne zdanie , potrafi być spontaniczna. Też mogę na nią liczyć. Tylko ta jej zazdrość, zaborczosc i luźne podejście do życia są straszne

Gość gość
luźne czyli jakie?

Gość gość
a ty nie jestes chodzby odroibine zazdrosna?

Gość gość
*zazdrosny nie doczytalam;)

Gość gość
kocha cie

Spontaniczne. Jest to fajna cecha,ale nie na taką skalę. Możliwe że za chwilę straci pracę a planuje spore wydatki. Mówi ,że zawsze coś się znajdzie. A co będzie za 10 lat? Nie będzie coraz mlodsza

Gość gość
Czyli z tym spontanem chodzi o kasę? Ja w związku jestem bardziej rozrzutna ale partner nie robi mi z tego powodu problemu. To nie jest najważniejsze. Jak o nią dbasz? A może nieświadomie zrobiłeś coś co zaostrzyło jej zazdrość?

Gość gość
co takiego robi w towarzystwie że cię zawstydza?

Gość gość
No tyle lat razem i bez zaręczyn i bez okazywania uczuć to też bym stała się jakaś psychiczna. Do tego się jej wstydzisz, jesteś oschły i nie podoba ci się jej podejście do życia. Rozejdzcie się bo to nie ma sensu. Ona potrzebuje czułości a ty Zachowujesz się jak singiel albo kolega z przymusu.