Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzinka na placu zabaw

Polecane posty

Gość gość

Oni, dorośli, zajęci sobą, obsciskiwali się, lizali, dziecko - na oko trzyletnie samo sobie. Na zjeżdżalni samo, w piaskownicy samo, mamusia na huśtawce z telefonem, on ją buja, co chwilę buzi buzi... Po tyłku maca... Ohydztwo, aż mnie język swierzbil, ale dałam spokój. Zabrałam swoje dziecko na inny plac zabaw, bo nie mogłam na to patrzeć. I zanim ktoś mnie zaatakuje, że bolało mnie czyjeś szczęście, to absolutnie nie o to chodzi. To było po prostu niesmaczne...

Gość gość
macanie kobiety po tylku gdy ktos widzi to jest sloma z butow

Gość gość
I ona patrzyła, czy ja to widzę... Moja mina chyba była niewyrazna, bo co chwilę wybuchali śmiechem i dalej się migdalili... Bleeee....

Gość gość
Chyba im się miejsca pomyliły. Ja miałam kiedyś taką sytuację że para klientów ( bardzo młodych) migdaliła mi si w najlepsze na stoisku z odzieżą na którym swego czasu pracowałam. Powiedziałam do nich tak" czy mogą państwo przestać bo mi jest strasznie szkoda że nie mogę tak samo a pracuje do 21'" zadziałało.

Gość gość
Wiesz... Gdyby to byli malolaci, to by mnie to ruszyło, w końcu młodość rządzi się swoimi prawami. Ale to dorośli ludzie, koło trzydziestki, z dzieckiem na placu zabaw, a nie dyskotece.

Gość gość
Ale to pewnie nie był ojciec dziecka, tylko nowy kochanek mamuni hehe

Gość gość
Też tak pomyślałam...

Gość gość
Teraz 20l wyglądają na 10l starsze ;)

Gość gość
Nie, na pewno byli koło trzydziestki..

Gość gość
Wiem o czym mówisz , ostatnio widziałam taką parę w kolejce do giną. Obsciskiwali się , całowali pi wyglądzie widać ze to patologia, ubrani dziwnie i ona tez zerkala na mnie czy widzę jak się zachowują - chyba myślała ze mi szkoda. My z mężem jesteśmy 10 lat po ślubie i chodzimy za rękę :) ale we dwoje a jak jesteśmy z dzieciakami to za nimi trzeba latać wtedy:)