Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nox i Wit anal na smyczy SU

Noxa 5

Polecane posty

Gość gość
spotkają się schleją i tyle z będzie z tej pomocy, wielki kac i nic więcej x O, dokładnie! :D

Gość gość
W necie mozna napisac wszystko.Kciukiem nanka jak pisalam Noxy nie jest,nie siedzi u niej pod lozkiem,nie widziala jej jak przypuszczam od dawna.Nie moze zweryfikowac wszystkiego.Prawde zna jedynie Nox i byc moze jej rodzina.Zaburzona osoba,szczegolnie psychicznie rozne rzeczy,moze pisac i roznie je interpretowac w danej chwili.Nie nalezy brac tego co pisze calkowicie na serio.Oczywiscie to moze byc prawda,albo to moze byc czesc prawdy.Ale nie musi.

Gość gość
Nie bronie Kciukiem.Odnioslam sie jedynie do zdziwienia,iz nie napisala co sadzi na dany temat.Musisz rowniez zalozyc,ze nie wszystko co tu czytasz,czy to od Nox czy od Kciukiem jest prawd xxx A Ty co możesz wiedzieć co jest prawdą a co nie? Ja zdziwiona nie jestem, Kciuk zawsze nabierała wody w usta, jak były pogodzone, a jak zaczęły się tutaj żreć ..to na całego. Na tym właśnie polega dwulicowość Kciuk, która sama hejtowała, a teraz od hejterów wyzywa innych. Jak zawieje tą kafeteryjną chorągiewkę.

Gość gość
A czy ja gdzies napisalam ze wiem? :) Przeczytaj wyzej.

Gość gość
I dodam jeszcze, że wypisywała takie rzeczy o Nox, jak : brudna doopa, liczenie ile wody zużywa na kąpiel,ogólne zaniedbanie itd Czyli rzeczy, która normalna osoba by nie poruszała. Jej chodziło o upokorzenie Nox w oczach innych i nie bajeruj mnie o koleżeństwie Kciukiem, bo ja takie osoby jak ona, omijam szerokim łukiem

Gość gość
Ale ty nie jestes zaburzona psychicznie.

Gość gość
Traktowanie czy porownywanie,zachowan osoby zdrowej psychicznie,do osoby chorej to juz jest podstawowy blad w ocenie.

Gość gość
Sama pisalas, ze cie pobil i zmusil do seksu choc tego nie chcialas, wiec to g**** Anno Marciniak.

Gość gość
Mizantropia dziś Mój facet nie musi mnie do seksu zmuszać, bo pragnę tego tak samo jak on. Zawsze. xxx Dobrze wiemy co napisałaś. Przestań tu włazić bo za każdym razem zaliczasz kompromy. Tymi powyższymi wypowiedziami również. Skończ już z kafeterią do diabła.., bo za każdym razem się ośmieszasz

Podała Ci rękę i uważa, że wszystko jest okej po tym jak tu płakałaś, że dostałaś lanie jak raz seksu odmówiłaś? Ta Iza tez dobra, że najpierw wyniosłyście rzeczy Wita do piwnicy a póxniej go oczywiście wpuściłaś do domu i dałaś się przymusić do seksu.. I tak Aniu, przymuszanie do seksu do gwałt i wyobraź sobie, że w związkach, małżeństwach czy nawet w agencjach towarzyskich do tego dochodzi. No ale przecież Wit Cie tak kocha...

Gość gość
noxa nagram cie na su i puszcze w net :)

Gość gość
g/w/a/l/t

Gość gość
i. Same rozmawiałyśmy, że musimy o sobie wzajemnie pisać jak najmniej, bo każde nasze słowo zostanie przekręcone i użyte przeciwko nam. Taka prawda, a wasze gadanie to potwierdza lapka.gif xxx Ok. Jak stawiasz tak sytuację,że ktoś przekręca Wasze wypowiedzi, to ja zamierzam nie interweniowac jak Kciuk będzie Ciebie wyzywać i ośmieszać. Bo ja zdanie wyrobione na Wasz temat już mam i go nie zmienie.

Gość gość
Noxelia jest tak gościnna w kroku, że nawet gwałtem się nie przejmuje

i Anka zarzekałaś się tak bardzo i na wszystkie świętości, że już tu nie wejdziesz a nadal wbijasz i co 5 minut piszesz co innego. Szkoda mi Cię bardzo i mimo wszystko mam nadzieję, że nie przeczytamy niedługo o kolejnym laniu. Niestety jestem przekonana, że tak właśnie będzie a Kciuk będzie się tu śmiała na potegę z Twojej głupoty.

Gość gość
Eya zapominasz o jednej podstawowej rzeczy, jestem dorosła i kieruję swoim życiem tak jak ja chcę. Kieruję się własnym sercem. A prawdziwi przyjaciele są zawsze obok i wspierają bez względu na wszystko. xxx Pełnoletność nie oznacza dorosłości. A Ty dorosła nie jesteś i nigdy nie będziesz. Zawsze będziesz prowadzona za rączkę, czy matki czy kolejnych frajerów z którymi się wiążesz. Pozostawiona sama sobie zginiesz. Nawet rachunków płacić nie umiesz, więc o czym tu gadamy. Nie jesteś samodzielna, utrzymać się sama nie umiesz, a nawet - samodzielnie podejmować decyzji. Zacznij się w końcu leczysz, bo bez tego skończysz marnie

To znaczy, że Iza wie o lańsku i gwałcie i nic? A może to w pełni akceptuje i jeszcze piwo z Witem pije bo widzi jak bardzo on Cię kocha? To Ty niestety nie masz Aniu pojęcia czym jest życie, normalna praca i szczęśliwy związek. Nie wiesz też czym jest chyba matczyna i braterska miłość oraz czym jest prawdziwa przyjaźń.

Gość gość
a, inna, że tutejsze trolle łykną nawet największe nonsensy typu, że się nie myje etc xx O tym nie pisał nikt inny jak Twoja wielka koleżaneczka Kciukiem. Twoim podstawowym problemem jest to, że wrogów bierzesz za przyjaciół, a normalnych użytkowników którzy źle Ci nie życzyli - za wrogów. I pewnie nie tylko użytkowników, bo resztę znajomych z reala i rodziny pewnie również. Jak skończy się Twoja znajomość z Kciukiem, dobrze wiemy, już to niejednokrotnie przerabialiśmy.

Gość gość
Mizantropia dziś Skończcie pisać o czymś o czym nie macie pojęcia i nadinterpretowywać... I przestańcie robić ze mnie psychiczną, bo nie jestem chora i wiem co myślę, mówię, pisze, robię etc. x uwaga ---> NIE JESTEM CHORA i kilka linijek dalej: donoszenie i dowalanie mi maksymalnego stresu z moimi fobiami. Skończcie już tą farse i ocenianie nas, bo nie wiecie co się dzieje poza granicami forum a wszystko odbieracie negatywnie, dość tego. x uwaga ---> z moimi FOBIAMI x Czyli nie jest chora, nie jest zaburzona, czemu wielokrotnie zaprzeczała, ale ma fobie. Fobie czyli lęki, to zaburzenia nerwicowe. x Skończ kłamać kobieto. Lub rób to bardziej konsekwentnie.

Gość gość
a pamiętacie jak kciuk zrobiła z kaki mopsiarza? :D

Gość gość
jak tu przyleziesz pijana i w kolejnym ataku lękowym i akurat będę na forum, to wkleję ci ten twój tekst, o tym jak to kierujesz swoim życiem :D jak sobie pomyślę, to chyba nie znam tak przykrego człowieka jak ty, chociaż znam ludzi z problemami

Gość gość
Nie potrafię się sama utrzymać? Ja odkładam na ten moment tyle, że za kilka miesięcy będę leżeć dnem do góry co tydzień w innych górach, a w wy dalej tu będziecie rozprawki pisać i biegać pomiędzy kafe i su czy czasem Noxy nie ma xxx Słyszymy o tej wielkiej wyprawie od kilku lat i jakoś się wybrać nie możesz, w odróżnieniu od Twojego kata, ktory się tłucze po świecie bez Ciebie. Co utrzymywania, to jedynie prostytucją umiesz się zajmować, zamiast iść do normalnej pracy. Do tego to jeteś zbyt chora, bo wszak do ściągania majtek zdrowego kręgosłupa nie trzeba.. Zresztą... z kim i po co ja tu gadam. Równie dobrze mogę gadać ze ścianą :O Rób co chcesz - nie moje małpy nie moj cyrk - a raczej nie moja doopa

Gość gość
bo kciuk to fałszywa ściera i tyle

Gość gość
Czyli to co ostatnio pisałaś że ty- nie chciałaś sexu, ale on wpadł w furie i się na ciebie rzucił- to nasze omamy wzrokowe??? Ty kłamliwa ściero do podłogi...

Gość gość
Ale co z tego,ze pisala,ze juz nie wejdzie? Nie moze zmienic zdania? :D? Mameja jak ty cos palniesz to rajtuzy spadaja.:D

Gość gość
Tak tak, ty WYJEDZIESZ w góry jak świnie będą latać :-)

Kiedy niby nasłałam ostatnio na Ciebie policję? Akurat to była Finlandia a nie ja to pierwsze a po drugie moje działania są przeciwko Witowi aby za swoje wybryki poniósł zasłużoną karę i to równiez pisałam bo w przeciwieństwie do Ciebie zdanie na temat Twojej sytuacji mam ciagle takie samo. I to, że zarabiasz te niby swoje kokosy na SU nie oznacza wcale, że potrafisz żyć sama. Opłacasz rachunki? Rozliczasz pity ? Opłacasz wszystkie składki itp? I nie masz się czym chwalić bo są tu osoby, które także duzo zarabiają i wyobraź sobie, że w góry czy poza granice Polski jeżdżą w każdy weekend ;)

Gość gość
"będę leżeć dnem do góry" Xx To akurat może się zdarzyć jak cie Wit zabije, a ty będziesz w trumnie :)

Gość gość
gość dziś Ale co z tego,ze pisala,ze juz nie wejdzie? Nie moze zmienic zdania? smiech.gif ? Mameja jak ty cos palniesz to rajtuzy spadaja. x Piertolisz miernoto. Wiadomo o co chodzi. Anka, gdy tutaj wchodzi, potem za to płaci, tak jak ostatnim razem. Ona nie robi tego, bo zmieniła zdanie, tylko dlatego, że kieruje się głównie emocjami.

Gość gość
Mameja zajmij sie swoim zyciem,a nie zyjesz zyciem Noxy..Pozerko