Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nox i Wit anal na smyczy SU

Noxa 5

Polecane posty

Gość gość
Mameja, skoro pisalas z ojcem zgnits i on mówił

Gość gość
Widzę właśnie. Zbiera na lokate, czyli na konto Witusia, bo ona dostępu do własnych pieniędzy przecież nie ma..

Gość gość
Eyamei dziś xx I tu już nawet nie chodzi o sama Anie.Ale Witosław jakby mu się chciało,za to co tu się dzieje,za rozpowszechnianie jego wizerunku bez jego zgody,za szkalowanie go bez wyroku sadu,za wydzwanianie do jego pracy mógłby Ciebie udupić,aż miło.Ponieważ obowiązuje tzw.domniemanie niewinności.A każde takie działanie jak twoje,to można podciągnąć chociażby w prawie,jako naruszenie miru domowego.Są na to paragrafy.Natomiast o domniemanych przestępstwach,o których,ty mówisz wymagana jest ścigalność na wniosek ofiary.Doucz się,zanim na potrzeby hejtu,zaczniesz udawać kogoś,kim de facto nie jesteś.

Gość gość
Eyamei dziś xxxx Dobranoc :)

Gość gość
Czemu nie podalas ojcu witolotks adresu na wolskiej?

Gość gość
obrońcom noxelii święty Michał chooyem oczy powypychał

Gość gość
Stalking :D To jest uporczywe nękanie. Nie ma uporczywości w kilku telefonach. Prokurator nie pchnie tego do sądu, bo to nie ma tam żadnych szans powodzenia. To jest do umorzenia. Natomiast z cywilnego, to już to widzę, jak dziecinna kobieta, która rachunków nie potrafi opłacić, pisze pozew, bo prawnika nie zatrudni, bo to naprawdę nie jest tanie. Ona nie jest zdolna do przeprowadzenia prostej sprawy, działa tylko w emocjach, gdy opadną, nie ma już sprawy. Ale nawet, gdyby poszła do sądu z powództwa cywilnego, to pozwany będzie miał duże pole do obrony, biorąc pod uwagę całokształt zachowania Anki, jako prowokującej, niewiarygodnej, niestabilnej. Sądy rzygają takimi sprawami.

Gość gość
Anka jest tutaj sama dla siebie największą hejterką. Sama sobie robi największą krzywdę. Pisałam jej : zniknij z kafe dla własnego dobra. Wiadomo jednak, że pobyt tutaj jest dla niej zbyt uzależniający, a biorąc pod uwagę jej chorobę psychiczną, jest to walka z wiatrakami. Dopóki się nie leczy, można sobie tylko poklikac w klawiaturę i tracić na nią niepotrzebnie czas.

Gość gość
Ma ktoś screena tego jak nox napisała że wit ja pobił u zgwałcił? Trochę wypadłam z tematu a to już 5 część i nie wiem gdzie szukać

Gość gość
Eyamei dziś xx Dodam na koniec,tak hejtu,przez duze H.Bo pod pretekstem,zainteresowania,życzliwości mamiłaś chora psychicznie osobę na zwierzenia majlowe.Krytykujesz Kciukiem,Ty jesteś duzo gorsza,bo ta przynajmniej się z Nią spotkała,pogadała,wypiła piwo, zezarła chipsy jak było tak było,ale ty jesteś nawet pomimo tych wszystkich pomarańczowych wpisów,najbardziej obrzydliwa,bo pod chmurka,kultury i zrozumienia,kreujesz swój obraz,który jest jeszcze bardziej chory,niż obraz Nox,Kciukiem i jakiejkolwiek tutaj pomarańczy razem wzięty.Nazywasz Witka sadysta,chociaż go nie znasz,moim zdaniem ty jesteś sadystka,która z premedytacja w tzw"kulturalny" sposób nakręca tutaj hejt,na chora,nieszczęsliwą Bogu ducha winną dziewczynę.Zresztą,w swoim chorym sadystycznym umyśle,Kciukiem tez nie pomijasz.To ma według ciebie trwać,A najlepiej jeszcze,żeby Kciukiem z Nox wzieły sie za lby i to na jotuba wrzuciły.O wtedy jakbys się popisała radami Eyamameja:D:D:D:D

Gość gość
Kur/welia, po jakim wypadku nie doszłaś do siebie? Przecież Wit intencjonalnie skopał cię w kręgosłup i zrobił z ciebie kalekę, przecież nigdy z tego nie wyjdziesz, NIGDY

Gość gość
gość wczoraj xx I to daje ci jakiekolwiek prawo,by ją dręczyć.Zastanów sie co piszesz..

Gość gość
gość dziś gość wczoraj xx I to daje ci jakiekolwiek prawo,by ją dręczyć.Zastanów sie co piszesz.. xx Przecież on jej nie dręczy, tylko odniósł się do Twojego wpisu. Zluzuj.

Gość gość
gość dziś xx Jasne mogę zluzować,bo hejtowanie kogoś kto nie umie sobie z tym dać sam rady,to fajna,zabawna,wesola rzecz.I powód do śmiechu,żartów,wydzwaniania,donoszenia i podbudowania siebie samego.

Gość gość
noxelia ciesz sie witem ciesz bo zaniedlugo trafi spowrotem na bialorus, nawet nie wiesz ilu ludzi sie zaangażowało

Gość gość
xx Jasne mogę zluzować,bo hejtowanie kogoś kto nie umie sobie z tym dać sam rady,to fajna,zabawna,wesola rzecz.I powód do śmiechu,żartów,wydzwaniania,donoszenia i podbudowania siebie samego. xxxx Przeciez pisałam że to nie jest wpis hejtera, tylko kolesia, ktory jako jeden z nielicznych, bronił ją i próbował do niej dotrzeć. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo nie każdy kto tu zagląda ją hejtuje. No chyba że tak określasz każdego, z kim się tutaj nie zgadzasz..

Tak na szybko gościu 23.52. hejt nakręca na siebie sama Anka. To ją i Kciukiem wszyscy znają z twarzy, adresu, imienia i nazwiska oraz wielu innych rzeczy jak chciażby Anny piękne występy na SU. Odnośnie Kciukiem i Noxy ani mnie to ziębi ani grzeje ale po tych wszystkich wzajemnych oskarżeniach na siebie i wywalaniu szczegółow o nie przestrzeganiu przez Ankę higieny czy jej brudnym tyłku dla mnie ich obecna "przyjaźń" jest dziwna. Ale to ich problem. Odnośnie Wita to Ty nie masz pojęcia co sie działo na Białorusi, jakie ma zarzuty i co ma za uszami :). Zresztą za polskie działania też można go udupić aż miło i nie tylko ofiara bo są jego przwinienia, że każdy może mu się dobrać do czterech liter. Nigdy do nikogo z nich nie wydzwaniałam ani do pracy Witka ani do niego czy Anki prywatnie a moje maile nie wychodziły poza krąg Anki bloga,wyjazdów w góry czy miłości do Majki.Same luźne rozmowy jak psiapsióły przy kawie w domu, więc zamilcz.

Gość gość
00:02 nie przesadzasz? Błędem Eyamei było tylko to, że ruszyła temat związku Nox i Witobaby, wbrew mądrej zasadzie, według której g****a się nie tyka, bo samemu można się nim wtedy ubrudzić.

Gość gość
gość dziś gość wczoraj xx I to daje ci jakiekolwiek prawo,by ją dręczyć.Zastanów sie co piszesz.. x Nie dręczę jej, bo nie wyrażam się o niej wulgarnie, szyderczo. Nie ja także dzwoniłem do niej i nie informowałem nikogo w jej sprawie, bo uważam od dawna, że to nie ma sensu, bo ona jest poważnie zaburzona i skutkiem tego niezdolna do adekwatnej oceny swojej sytuacji. Ale nie potępiam osób, które to zrobiły, bo po tej akcji z wycieczkami tego chama, można było zakładać, że Anka chociaż wycinkowo, skonfrontuje się z faktami. Śmieszy mnie to pieprzenie o nękaniu w wymiarze prawnym, jak wyżej napisałem. I tylko tyle. Oraz to, że dziewczyna jest naprawdę w wielkich tarapatach. Każda próba pomocy, nawet porada na forum, będzie przez nią uznana za cios, atak (obserwuję to od lat i widziałem niejedną akcję, gdy pijana i na prochach /wtedy człowiek myśli, czy to już? czy teraz przedawkuje?/ wyła tutaj z bólu, lub wpadała w szał i ludzie próbowali w tym szambie hejtu, coś powiedzieć do niej po ludzku, jednocześnie bez podtrzymywania jej złudzeń) i to każdy, kto zna sprawę, naturę jej zaburzeń wie. Ty sobie robisz tanią zabawę, broniąc nie tyle Anki, co jej choroby. Dobrej nocy

Gość gość
Przeciez pisałam że to nie jest wpis hejtera, tylko kolesia, ktory jako jeden z nielicznych, bronił ją i próbował do niej dotrzeć. xx Ale po co ma ktoś do Niej docierać?Dajcie jej żyć swoim życiem.I nie mieszajcie netu z realem,bo to najgorsze k******o,wp*****lać,sie netowo w real.

Gość gość
Za to wyczyny Wita gnojstwem i kureztwem nie są :)

Anka teraz jesteś wartościowa bo przez jeden dzień lania nie dostałaś ale już nie pamietasz jak kilka temu sama o sobie pisałaś, że jesteś śmieciem? Masz screeny kilka wpisów wyżej... Bez jaj, dobranoc.

Gość gość
gość dziś xx Dobre sobie.:D Ja robię sobie tania zabawę,pisząc iz hejt netowy plus realny do tejże osoby to k******o.:D

Gość gość
Ale po co ma ktoś do Niej docierać?Dajcie jej żyć swoim życiem.I nie mieszajcie netu z realem,bo to najgorsze k******o,wp*****lać,sie netowo w real. xxx Czy ja kuźwa piszę po chińsku, czy to już dla Ciebie dla późna pora dlatego już nie trybisz.? Przecież nie każdy tutaj zgłaszał Ankę i wydzwaniał na Policję czy do jej rodziny. Idź sie czep kogos innego

Gość gość
Aha i pozdrawiam Moją Obrończynię ;) Takich osób, obojga płci zresztą było tu sporo. Mam wrażenie, że czasem ktoś się ur******** bo już nie może na to patrzeć i naiwnie próbuje Ance coś wytłumaczyć. Oczywiście nic z tego nie wynika i pewnie nie wyniknie, ale w miarę normalny człowiek, po prostu jej współczuje. Potem taka osoba staje się kolejną ofiarą hejtu, tego najbardziej chamskiego i tego zawoalowanego (jak ten oburzony rzekomą dwulicowością Ey) i wikła się w gadki z hejterami i Anką. To wszystko już tutaj było. I pewnie niejedna afera z życia Anki, tutaj wypłynie, bo ona stąd nie odejdzie i będzie o sobie mówić i prowokować szyderców i naciągać na współczucie kolejne naiwne osoby. Ale jedno jest w tym naprawdę straszne. Nikt nie wie, kiedy będzie ten punkt przesilenia. I obawa przed tym przyświecała Ey z której teraz robią potwora. Inna rzecz, że Ey, no dałaś się w to wciągnąć ;) Ja idę spać i wam wszystkim to polecam

Harry Potter zrobił czary mary moją różdżką i jej wyjepał w te skośne wary