Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nox i Wit anal na smyczy SU

Noxa 5

Polecane posty

Gość gość
. Ale nie potępiam osób, które to zrobiły, bo po tej akcji z wycieczkami tego chama, można było zakładać, że Anka chociaż wycinkowo, skonfrontuje się z faktami. xx No i chyba w jakichś,światach równoległych żyjesz,skoro uważałeś,ze osoba chora psychicznie,jak ty to ładniutko ujmujesz:"skonfrontuje sie z faktami"? :D Facet litości :D Z książek Andersena cie wyjeli? :D

Gość gość
Kur/welia, ty myślisz, że ktoś jeszcze czyta twoje brednie? Nie pozwoliłabyś się traktować jak śmiecia? A to dobre, pobicia, gwałt, płacze, wyzwiska, zmuszanie do prostytucji, zrobienie z ciebie kaleki, okładanie smyczami, wybicie zęba, anal na smyczy na SU za kasę, wyjazdy Wita bez ciebie po Europie hihi :) I oczywiście, że cię zdradził, tak jak ty go z trzema zdradziłaś i z psem do tego

Gość gość
gość dziś Aha i pozdrawiam Moją Obrończynię oczko.giflapka.gif xx ;) Nie lubię po prostu bezpodstawnego czepialstwa ;)

Gość gość
tak,tak zaloguj sie :D

Gość gość
"MOJA OBROŃCZYNIE" GIMBAZO W*********J :D

Gość gość
gość dziś To masz jakieś propozycję jak pomóc Ance, czy ich nie masz?

Gość gość
No i zaległa cisza :D ja idę lulu

to idź bedzie cie asz keczap z alabastii zapiertalał ty cfelu piertolony

Gość gość
gość dziś Intrygujesz mnie.

Gość gość
mam złamane całe zycie całe a te idiotki siedzą i debatują tutaj nad każdym bolesnym szczegółem i jeszcze zachęcają do nękania moich bliskich xxxxx ZOSTAWCIE MNIE DO CHOLERY W SPOKOJU POZERKI eyamei only dreams finlandia i inne "mądre" odp********e się ode mnie bo będziecie płakac gorzej jak ja, facet który mi złamał życie chodzi sobie wyluzoway a ja co mam ? policje pod drzwiami, wywalanie mojej prywatności wszem i wobec znajomych i rodziny dalszej, telefoy od przerażonej babci, co ja k***a komu zrobiłam że muszę to znosić? ludzie ja mam wsparcie bliskich poza forum, mam wsparcie kilku osób PRAWDZIWE przyjaciółki i bliskich w tym też osoby z tego forum która z prywatnego konta z prywatnego umeru wydając prawdziwe pieniądze a nie anonimowo mi POMAGA namacalnie i to jest KTOŚ a nie wy wrzeszczące wypisujące wirtualne pozerki WON koniec tego tematu żałosne pustaczki xxxxxxxx Najpierw na innym temacie beczy, ze Wit jej zycie i serce zlamal, po czym za kilka dni pisze, ze on ja kocha, bo ja pobil za to, ze nia chciala mu dac, zg****il i napewno jej nie zdradza :D Ta dziewczyna ma naprawde cos z glowa nie tak. W innym poscie napisala, ze Witek jej taaaaaakie smski pisal :D Czyli nawciskal jej p*****l, a ta dostala skrzydel i przyjela ruskiego boksera z powrotem. Oj, Noxa Noxa...

gość 1:03 a twoja matka to świnka pepa bumerangiem przetrzepuje sobie peezde

Gość gość
Eyamei dziś xx I co z tego,że znają? Bo same chciały o tym napisać|?A ty jako ciocia dobra rada,postanowiłaś czyjeś życie ustawiać i pisać na tego rodzaju topicu ośmieszajacym chorą osobę,mimo,że swoje życie masz niepoukładane? :D Kto ci dał do tego prawo? Wpisy internetowe?:D Dziewucho nie pogrążaj się.Bo gdyby ten Białorusin znał lepiej polski i widział,co tu się dzieje,to już dawano,miałabyś prawnie pozamiatane.Na miejscu Anki ciebie,jako pierwszą i resztę do niej wydzwaniającą,zgłosiłabym na policje.Może w końcu do jakiegoś zakutego łba by doszło,ze prywatność w realu to rzecz święta.I co cie k***a obchodzi co robi na tym portalu i co pokazuje,jej ciało jej sprawa,a tobie od tego wara w realu. x k***y z tego tematu sa lepsze? poczytaj,bo nie widac ze p***a dzialaja? tylko trzeba chora osobe gnebic?i sie glupio lansowac na czyjejs krzywdzie? moze tam kaznodziejo dobrodzieju idz i je pouczaj :D x http://f.kafeteria.pl/temat/f21/realne-zarobki-szwajcaria-klub-prywatka-p_5465456

Gość gość
buhahhahahahauhahahah dobre. Anka napisz,że ci od sexu na SU dwarogi na cipce urosły:D:D:D:D to te downy będą to tu rozkiminiać z tydzien i zadzwonią do jasnowidza Jackowskiego z pytaniem o przyczynę:D

Gość gość
niezłe k***iszcza..a ci się Anka podniecają i jej żetonami za 1 zł,póżniej takie k***icewy pytają o welon i obrączki...lepiej se fujarke zwalić pod jej balony,niż trafić na takie po-żadne

Gość gość
xxxskorpionica 2013.03.21 W miedzy czasie bylam w Szwajcarii i przywiozlam ok.5tys chf.Teraz jestem przy koncu drugiego terminu i jest naprawde bardzo kiepsko.I to we wszystkich klubach, studiach itp.Dziewczyny ktore przyjezdzaja od lat bardzo narzekaja a tym nowym praktycznie ciezko zarobic 1000chf w tydzien.Podobno podatki zjadaja Szwajcarow a do tego niezbyt ciekawa sytuacja ekonomiczna zmusza do oszczednosci. xxxx noxa przy jej zarobkach,to dziewica konsekrowana:D:D:D:D,ciekawe ile tu takich k**********w jak wyżej,co noxe hejtują:D:D:D

Gość gość
albo k***sów,co żyją z takimi k***iszszczonami :D:D:D:D:D,tam wypierdddalać hejtować:D

Gość Gwałt to nie ostry seks
Nox, nawet osoby lubiące klimaty seksualne z kręgu bdsm, praktykują je za OBUSTRONNĄ zgodą i przyjemnością. Z dbałością o szacunek i dobrostan strony słabszej. A granice wyznacza właśnie strona uległa. Wit nie ma żadnych faz, w których lubi Cię zdominować (jak mówisz), on jest po prostu PATOLEM i GWAŁCICIELEM, który podnieca się upokorzeniem i cierpieniem kobiety. Już jesteś przez niego poniżana, zmuszana do seksu i sprzedawana jak szmata innym mężczyznom na sesjach, myślę że w końcu dojdzie do tego, że Cię sprzeda realnie i jeszcze będzie na to patrzył. Nie masz pojęcia, czym jest prawdziwa miłość, szacunek i bliskość między kobietą i mężczyzną. Zrobił z Ciebie grubasa (akurat dobrze pamiętam, jak pisałaś, że zmuszał Cię do żarcia takich rzeczy, jak np. pączki na wieczór), zrobił z Ciebie kalekę (też podejrzewam, że nie było nigdy żadnego wypadku, tylko pobił Cię), zrobił z Ciebie kobietą upadłą na dno pod względem seksualnym. Regularnie Cię okłamuje i poznaje świat bez Ciebie, choć zna Twoje marzenia. Trzyma Cię w izolacji i wstydzi się Ciebie. Przy Tobie jest mrukiem i knurem (a przy innych laskach duszą towarzystwa i najlepszym towarzyszem). Myślę, że sama czujesz, że umierasz w środku. Tutaj możesz kłamać, bo to nie ma znaczenia. Ale okłamując siebie na zawsze zostaniesz tym, co on z Ciebie zrobił. Naprawdę uważasz, że jesteś tłustym popychadłem do gwałcenia? Bo tym właśnie jesteś dla niego. I niczym więcej. Ma od Ciebie darmową chatę (nie jest łatwo samemu utrzymać mieszkanie, on ma to za darmo), wór treningowy i kobietę, którą można szmacić seksualnie. Jesteś naprawdę taką kobietą? Nie jesteś. W środku mieszka prawdziwa Nox, która jest inna. Dlaczego chcesz na zawsze zostać tym pomiotłem, które on z Ciebie zrobił? Wiem, ze zignorujesz mój post, jak wszystkie życzliwe posty z prawdą. Mam nadzieję, że ta cała Eya coś tam (która stworzyła tutaj niezły wizerunek kogoś pomocnego, a rzeczywiście wyłazi teraz z niej małostkowość i złośliwość), chociaż naprawdę uruchomiła służby zajmujące się przemocą domową. Mam nadzieję, że uzyskasz pomoc nawet wbrew sobie. Jeśli przyjdą - otwórz drzwi i pogadaj z nimi, oni nie takie rzeczy widzieli. Powiedz im prawdę, pokierują Cię odpowiednio. A Wit może doczeka się wreszcie sprawy karnej, bo jest zwykłym przestępcą, którego miejsce jest poza granicami tego kraju, a nawet w więzieniu. Gdybym spotkała tego gnoja, naplułabym mu w ten tłusty pysk.

Myślałam, że tylkoOja mam takie zdanie o mameji. Ktoś,kto w pseudokulturalmy sposób nakręca hejt. Ech :-O

Gość gość
Noxelia jak lubisz psychopatów to napisz list do Breivika on jest przystojniejszy od Wita

Pomijając, że mam w doopie twoje odczucia, to brawo Debil, skoro komuś przeszkadza moje ptiupitu o niczym na forum. Jakby forum to było życie i tylko to, co tu, było istotne. To wy żyjecie forum i na forum. A to, co najważniejsze dzieje się poza tym miejscem

Gość gość
Nie wiem jak możecie tu nadal pisać, przecież czytanie tego tematu i pisanie tu jest przygnębiające

Gość gość
kciukiem, ty też jesteś tylko wulgarnym trollem jak Noxelia, a ją niedługo Wit zabije

Gość gość
kciukiem niedługo to nox zostanie zabita przez Wita a ty dalej będziesz robiła pitu pitu na forum że tak dużo sie dzieje poza tym miejscem

Dobrze ze kciukiem, że nie wiesz jakie mają tu ludzie zdanie o Tobie. Bo jeśli ja nakrecam hejt w to w czym Ty Ance pomagalas w wypisywaniu tych obrzydliwych rzeczy na jej temat?Ja zrobiłam co mogłam i zwyczajnie martwi mnie to, że Anka ma coraz gorzej bo znów dostała lanie i ją Wit zgwałcił ale co tam kciukiem lepiej pisać o p*****lach prawda? A co niby się takiego w tym realu dzieje skoro Noxa dalej jest ze swym katem a Ciebie jakoś u niej w domu nie widzę? Masz faceta i brata słusznych rozmiarów dlaczego nie pojedziesz do niej i nie zabierzesz od Wita? Chorą osobę to trzeba leczyć a nie wywalac jej obrany tylek na forum. Maciek rację,że ten temat to cyrk i szkoda czasu. Miłej zabawy.

Gość gość
Jak nie ma kciukiem, zle bo się nie interesuje, jak jest też zle. Co ona może zrobić tyle co wy wszyscy taki ma wpływ na Noxe, zadzwoni pogada z nią i to jest dużo jak na to co tu się działo między nimi, bo ja na miejscu kciuka juz bym z Anka nawet słowa niezamienila.

Gość gość
noxelia śmierdzi rzadką kupą

Gość gość
noxelia liże psie jajca :classic_cool: